Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

„Golden State Warriors“ iškovojo antrąjį Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) titulą iš eilės, tačiau klubo vasarą laukia pats darbymetis.

Šį sezoną metamos baudos

82%
16,6
Pataiko: 16,6
Taiklumas: 81,7%
Vieta lygoje: 16
Geriausias pasiekimas: 30
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Kevin Durant

„Warriors“ savininkas Joe Lacobas teigė, jog klubas bandys pratęsti sutartis su didžiausiomis savo žvaigždėmis: Kevinu Durantu, Draymondu Greenu ir Klay Thompsonu.

„Visi geri dalykai kainuoja daug, – sakė Lacobas. – Bandsime pratęsti sutartis su Klay ir Draymondu. Jie užsitarnavo teisę daryti, ką panorėję. Galbūt jie norės išbandyti save laisvųjų agentų turguje. Aš to sukontroliuoti negaliu, bet darysime viską, ką galime, jog jie liktų su mumis.“

„Jau įrodėme, kad norint kovoti dėl titulo, mokėsime prabangos mokestį. Niekas nenori to daryti, bet mes to tikimės. Galiu jus užtikrinti, kad susėsime ir planuosime, kaip dar galėtume pagerinti savo komandą ateičiai, o tai gali įvykti keliais skirtingais būdais“, – teigė „Warriors“ savininkas.

Komentarai:
Anonimas
Steroidines plytos su pralaimetojo aura ir Delontes posunio vienintele viltis nukalti gsw tai yra komandos issivaiksciojimas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-10
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.