Nuotr.: Fotodiena.lt/P.Peleckis
Nuotr. Fotodiena.lt/P.Peleckis

Jokūbo Gintvainio atstovaujama Manresos ICL komanda švenčia. Ispanijos klubas triumfavo antroje pagal pajėgumą šalies krepšinio lygoje ir kitą sezoną po metų pertraukos vėl žais „Endesa“ čempionate.

Penktose ir lemiamose finalo serijos rungtynėse Gintvainio atstovaujama ICL namie Meliljos klubą pranoko 97:67 (18:19, 28:14, 30:17, 21:17).

Nuo suolelio pakilęs Gintvainis šiose rungtynėse per 17 minučių pelnė 6 taškus (1/1 dvit., 1/2 trit., 1/1 baud. met.), atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir mačą baigė su 7 naudingumo balais.

Gintvainis antroje Ispanijos lygoje žaidė jau dvejus metus iš eilės. Pernai jis rungtyniavo Huesko „Penas“ gretose.

Šį sezoną Gintvainis vidutiniškai rinko po 5,9 taško, atkovojo po 1,1 kamuolio bei atliko po 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

Manresos komanda iš aukščiausio Ispanijos diviziono krito praėjusį sezoną. Prieš tai ICL čia buvo praleidusi dvylika metų. 2014-2016 metais čia rungtyniavo ir Marius Grigonis. Beje, pastarasis kelius Gintvainiui pramynė ir Hueskoje, kur pats atvyko 2013 metais.

Į triumfą antrame Ispanijos divizione ICL vedė 37-erių Jordi Triasas, buvęs garsus „Barcelonos“ žaidėjas. Lemiamame susitikime aukštaūgis pelnė 17 taškų ir mačą baigė su 22 naudingumo balais.

Komentarai:
Tuoj bus 24 metu , kelias jau butu kazkur eiti...
2018-06-13
-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.