Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Madrido „Real“ talentas Luka Dončičius gali dalyvauti Niujorke vyksiančioje NBA naujokų biržos ceremonijoje.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski paskelbė, kad jeigu Madrido „Real“ laimės ketvirtose Ispanijos lygos finalo rungtynėse ir atsiims čempionų titulą, tuomet slovėnas atvyks į JAV.

Ketvirtosios serijos rungtynės vyks antradienį Vitorijoje. Šiuo metu „Real“ serijoje iki 3 pergalių pirmauja 2-1.

Dončičius labiausiai prisidėjo prie to, kad turėtų šansą vykti į Niujorką. Jis praėjusiose rungtynėse pelnė 20 taškų (2/4 dvitaškių, 2/5 tritaškių, 10/11 baudų metimų), atkovojo 9 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus. Jo vedama ekipa trečiajame mače išvykoje laimėjo 83:78.

ESPN paskelbė, kad šiuo metu NBA per naujokų biržos ceremoniją į salę planuoja kviesti tik tuos žaidėjus, kurie žaidė NCAA. Prie jų gali prisijungti tik Dončičius.

Stebėti ceremoniją iš pirmųjų eilių kartu su savo artimaisiais kviečiami Deandre Aytonas, Marvinas Bagley, Jarenas Jacksonas, Mo Bamba, Collinas Sextonas, Trae Youngas, Wendellis Carteris, Michaelas Porteris, Mikalas Bridgesas, Shai Gilgeousas-Alexanderis, Milesas Bridgesas, Kevinas Knoxas, Robertas Williamsas, Lonnie Walkeris, Donte DiVincenzo, Zhaire’as Smithas, Jerome’as Robinsonas, Chandleris Hutchisonas ir Aaronas Holiday.

Lietuvos laiku NBA naujokų birža vyks naktį iš ketvirtadienį į penktadienį.

Komentarai:
Atom
Jis stebukladarys, unikalus zaidejas...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-18
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.