Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Kauno „Žalgirį“ šią vasarą palikti galintis Edgaras Ulanovas šiuo metu dėl savo ateities pernelyg nesuka galvos, mat jo agentas yra užsiėmęs kitais reikalais.

Edgaras Ulanovas

Edgaras  Ulanovas
Edgaras  Ulanovas
MIN: 20.58
PTS: 7.16 (61.74%)
REB: 2.73
AS: 1.59
ST: 0.57
BS: 0.32
TO: 0.98
GM: 44

„Žalgiris“ turi galimybę su Ulanovu sutartį pratęsti dar vieneriems metams, tačiau ir pats puolėjas gali už išpirką persikelti į kitą komandą.

„Pasakysiu tiek, kad šiuo metu nieko nevyksta ir tam nėra galimybių, nes mano agentas ne Lietuvoje. Jis turi kitų reikalų, o ir aš pats nelabai noriu kažkur skubėti – prisibijau tos dienos, kai reikės priimti sprendimą. Manau, per savaitę ar dvi tas laikas ateis“, – tinklalapiui „tv3.lt“ teigė Ulanovas.

Krepšininkui atstovauja „BBaltics“ agentūra, kuriai vadovauja Tadas Bulotas. Pastaruoju metu agentas lankėsi JAV, kur jo klientai Arnoldas Kulboka ir Isaac Bonga išgirdo savo pavardes NBA naujokų biržoje.

Prieš 3 savaites Turkijos žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kad krepšininku domisi Stambulo „Anadolu Efes“. Tuomet tokios naujienos prajuokino ir patį Ulanovą, ir jo agentą.

„Apie tai sužinojau iš Lietuvos žiniasklaidos. Agentas taip pat nusijuokė, nes išvis net kalbėję nebuvome, o jau iš kažkur pasirodo informacija“, – nuostabos neslėpė Ulanovas.

Kaunietis „Žalgiryje“ rungtyniauja nuo 2014 metų.

Praėjusį sezoną Eurolygoje Ulanovas vidutiniškai per 27 minutes įmesdavo po 7,5 taško, sugriebdavo po 4,1 kamuolio, atlikdavo po 2,1 rezultatyvaus perdavimo ir surinkdavo po 10,9 naudingumo balo.

Tuo metu LKL puolėjo vidurkiai per 20 minučių siekė 7,2 taško, 2,7 atkovoto kamuolio, 1,6 rezultatyvaus perdavimo ir 9,7 naudingumo balo.

Komentarai:
x
Kitavertus jei su Efes melas , tai gal nelabai kas ir žada čia praverti plačiai piniginę.
2018-06-26
-4
Atsakyti
x
aš tai tikiuosi Toupane liks, manau sekantį sezoną būtų žvėris su Daviesu. o Ulanovo maksimumas pasiektas, jei kas mokės daugiau manau pirmyna varyk, nes aš bijau , kad kitą sezoną prieš Ulę visi mokės žaist.
2018-06-26
+2
Atsakyti
djgaffer
Gerai būtų,jei liktų.Tokių darbščių ir atsidavusių žaidėjų daug nerasi,todėl jo praradimas rimtas būtų.Tada Mačiulį imti bandyti,kas lieka.Bet tikėkimės Šaras įkalbės Ulią dar sezoną už Žalgirį atžaisti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-26
-1
Atsakyti
zalgiris
Na del toupano mazai tiketina kad liks ar jis pats svarstis likt ar ne

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-26
-1
Atsakyti
Anonimas
noretusi kazko naujo i ules vieta
2018-06-26
+1
Atsakyti
ZF
Reikia kad Ule ir Toupane liktu.
2018-06-26
+10
Atsakyti
Ju
Totalus asilas, kuris bijo priimti sprendima. Jei esi asilas ir kazko bijai, lik zalgiryje ir nesvarstyk jokiu pasiulymu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-26
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Edgaras Ulanovas

Edgaras  Ulanovas
Komanda: Kauno Žalgiris
Pozicija: SF
Amžius: 26
Ūgis: 198 cm
Svoris: 92 kg
Gimimo vieta: Kaunas, Lietuva