Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Richardui Jeffersonui taip atsibodo klausimai apie LeBroną Jamesą, kad jis viešai pareiškė, jog su savo geru bičiuliu nutraukė draugystę.

Šį sezoną metami tritaškiai

36%
11,6
Pataiko: 11,6
Taiklumas: 36,4%
Vieta lygoje: 5
Geriausias pasiekimas: 21
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Kyle Korver

Gerai su LeBronu sutariantis ir Los Andžele gyvenantis 38-erių metų 201 cm ūgio krepšininkas nuolat buvo klausinėjamas apie galimą Jameso ateitį kitame klube, o į tai buvo įtraukta net Jeffersono šeima.

„Rašau tai apgailestaudamas – po daugybės draugystės metų nusprendžiau nutraukti bendravimą su LeBronu. Sakau tai viešai, tad prašau žurnalistų ir sirgalių manęs nebeklausinėti apie tai, kur pakryps Jameso karjera. Nei aš, nei mano šeima, nei mano vaikai to nežino.

Gyvenu Los Andžele, todėl, deja, šie klausimai yra neišvengiami, tačiau tikiuosi, jog ši žinutė padės. Tiesą sakant, niekada nemėgau LeBrono. Jis per daug dirba, o dėl to kiti vyrukai atrodo prasčiau. Jis yra mėgstamiausias mano sūnaus krepšininkai, o tai priimu kaip išdavystę. Apgailestauju dėl tokio savo pareiškimo, tačiau manau, jog jis yra teisingas. Visiems linkių sėkmės NBA laisvųjų agentų rinkoje. Ir dar, Channingai Frye, eik velniop. Tiesiog be priežasties“, – juokaudamas rašė krepšininkas.

Jeffersonas kartu su LeBronu „Cavaliers“ komandoje žaidė 2015-2017 metais.

Šią vasarą Jamesas gali tapti laisvuoju agentu ir pasirinkti bet kurios komandos pasiūlymą.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

LeBron James

LeBron  James
Komanda: Cleveland Cavaliers
Pozicija: SF
Amžius: 33
Ūgis: 203 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Akronas, JAV