Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Hjustono „Rockets“ įgyvendino vieną svarbiausių vasaros uždavinių ir išsaugojo įžaidėją Chrisą Paulą.

Chris Paul

Chris  Paul
Chris  Paul
MIN: 32.37
PTS: 19.15 (55.08%)
REB: 5.51
AS: 7.47
ST: 1.74
BS: 0.23
TO: 2.14
GM: 73

Kaip praneša ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski, Paulas su „Rockets“ sudarys ketverių metų ir 160 mln. JAV dolerių vertės kontraktą.

33-ejų metų gynėjas su savo komanda praėjusiame sezone buvo arčiausiai „Golden State Warriors“ nukarūnavimo. „Rockets“ seriją pralaimėjo 3-4, o vienu metu buvo priekyje 3-2. Būtent tuomet Paulas patyrė traumą ir nebegalėjo padėti savo ekipai.

Praėjusį sezoną įžaidėjas fiksavo 18,6 taško, 7,9 rezultatyvaus perdavimo ir 5,4 atkovoto kamuolio rodiklius.

Komentarai:
kasioguru
nu pz seniui tiek moket. :) jau dabar pastoviai subyra playofuose, tai kas bus po metu kitu? o dar kitiem reikes pasiulyt kazka. zodziu panasu, kad Rockets geriausia sansa laimet ziedus jau turejo.
2018-07-01
-13
Atsakyti
Oho kai jam 38 ir praktiskai traumu bus pabaigtas Rockets dar mokes 40mln... Max trim metam buvo galima duot vien is pagarbos, nes seip tokiu pinigu jis tik porai metu vertas.
2018-07-01
+2
Atsakyti
djgaffer
Paului tai čia labai nuskilo.O Rockets duobę sau išsikasė ilgam.Dar metus žais normaliai CP3,bet toliau jo kreivė kris žemyn.Per tas traumas greitį praradęs,tai ateitį išvis sulėtės.Bet klubą už tai gerai nugręš.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-01
-10
Atsakyti
fanas
aisku permoketa :) 34 metai o tokia sutartis,per ji puse komandos turesi paleist,o vietoj ju nebus ka paimt,paulas geras,bet taip uskraut salary capa ganetinai senu zaideju neverta, hardenas ir paulas 2/3 salary capo komandos,reikejo paleist ,islaikyt capela ir kitus ,ismainyt andersona ir sustiprinti kazkuom dar ,o dabar nezine kas bus del capelos,andersono kontraktas 20mln reik mainyt norint islaikyt,gali tekt ir gordona mainyt o tai jau labai blogai,nes nebus is ko kitu prisivilioti,ariza vadinas viso gero,paliks ir kiti role playeriai,labai rizikingas sprendimas,o paulas parode jam svarbiausia pinigai o ne komanda ,pasirinko ka galima max,kitos komandos jam pasiulyt net nebutu tiek galeje
2018-07-01
+5
Atsakyti
Anonimas
Kokiam treciam sezone, jau galesis raketos... permoketa uz zaideja, kuris kaip svarbios rungtynes, taip trauma.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-01
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

78%
19,2
Pataiko: 19,2
Taiklumas: 77,9%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 38
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: James Harden