Nuotr.: Sputnik – Scanpix
Nuotr. Sputnik – Scanpix

Artėjančiam sezonui besiruošiantis Tel Avivo „Maccabi“ klubas yra pasiryžęs sustiprinti savo gynėjų grandį itin pajėgiais krepšininkais.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
81,3
Pelno taškų: 81,3
Taiklumas: 46,9%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 111
Blogiausias pasiekimas: 64
Daugiausia pelno: Pierre Jackson

Žurnalistas Davidas Pickas informuoja, jog Izraelio klubas derasi su Stambulo „Daruššafaka“ ekipa dėl Scottie Wilbeckino kontrakto išpirkimo. Amerikietis su Turkijos klubu turi garantuotą sutartį kitam sezonui, per kurį uždirbtų 1,3 mln. JAV dolerių.

Europos taurėje žibėjęs krepšininkas praėjusį sezoną vidutiniškai rinko po 19,7 taško, atliko po 4,8 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 21,3 naudingumo balo.

Tuo metu Izraelio žiniasklaida trimituoja, jog „Maccabi“ jau susisiekė ir į savo gretas bandys prisivilioti Indianos „Pacers“ klubui nebereikalingą gynėją Joe Youngą. „Pacers“ atsisakė galimybės pratęsti sutartį su krepšininku kitiems metams, per kuriuos Youngas būtų uždirbęs 1,6 mln. JAV dolerių.

Youngas praėjusį sezoną už Atlanto sužaidė 53 rungtynes, kur vidutiniškai rinkdavo po 3,9 taško ir atkovodavo po 1,2 kamuolio.

„Maccabi“ savo sudėtį jau yra sustiprinusi gynėju Kendricku Ray ir puolėju Angelo Caloiaro.

Komentarai:
Rimtai
1,88cm 182kg

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-01
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Scottie Wilbekin

Scottie  Wilbekin
Komanda: Stambulo Darussafaka
Pozicija: SG
Amžius: 25
Ūgis: 188 cm
Gimimo vieta: JAV