Nuotr.: Fotodiena.lt/058sport.pl
Nuotr. Fotodiena.lt/058sport.pl

Lietuvos rinktinė Vengrijos sostinėje Budapešte sekmadienio vakarą sutvarkė paskutinius formalumus C grupėje ir pasitiks naujo etapo kovas.

Po šio lango 24 komandos kelsis į kitus pogrupius, o Lietuvos rinktinės kautynės tęsis naujai suformuotoje J grupėje, kurioje lietuviai, lenkai ir vengrai kausis su buvusios D grupės komandomis.

Čia minėtų rinktinių laukia ne ką mažiau solidūs varžovai, kadangi pirmomis trimis D grupės ekipomis tapo Italija, Kroatija ir Nyderlandai.

Pagal FIBA reglamentą, naujai suformuotose grupėse komandos kovas pradės ne vienodose padėtyse, kadangi pergalės ekipos atsineš iš buvusių pogrupių.

Dėl šios priežasties jau dabar aišku, kad patogiausioje situacijoje J grupėje bus Lietuva, iki šiol nepatyrusi nė vienos nesėkmės. Iškart po mūsiškių – Italija.

Paaiškėjo ir naujas Lietuvos rinktinės tvarkaraštis. Artimiausias rungtynes lietuviai dabar žais rugsėjo 14-ąją išvykoje su kroatais. Tame pačiame lange Adomaičio kariauna po trijų dienų namie priims Nyderlandų krepšininkus.

Visas Lietuvos rinktinės tvarkaraštis.

Į planetos pirmenybes Kinijoje pateks 3 geriausios kiekvienos naujos grupės rinktinės.

Naujoji J grupė:

Pos
Komanda
GM
W
L
HW
HL
Diff
1 Lietuvos rinktinė 6 6 0 3 0 26.7
2 Italijos rinktinė 6 4 2 2 1 11,5
3 Lenkijos rinktinė 6 3 3 2 1 4.3
4 Nyderlandų rinktinė 6 3 3 3 0 4
5 Kroatijos rinktinė 6 3 3 1 2 3
6 Vengrijos rinktinė 6 3 3 2 1 -1.2
Komentarai:
djgaffer
Jei būtum žinojęs situaciją,kaip kroatams visa atranka ėjosi KLOUNE,tai kitaip kalbėtum.Pradžia buvo 0:3,ketvirtose rungtynėse vos namie 4 tšk.olandai įveikti,trenerių kaita.Ir tik atvykus NBA žaidėjams šiaip taip išėjo.Todėl taip,kroatams tai kaip stebuklas,o tu kaip durnius,kuris mažai krepšiniu domisi.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-02
+3
Atsakyti
alio
per stebukla isejo kroatai??koks cia stebuklas??reikejo dvi laimeti,pirma karta zaide aric ir bogdanovicius ir lengvai padejo Itals ir rumunus....tai kur tu cia ta stebukla matai??juokdarys.....o siaip tai Olandai lievi,Italuose isvis kazkokie grybai zaidzia,Kroatuose ir nebus saric ir bogdanoviciaus...zodziu apgailetini varzovai visi
2018-07-02
+2
Atsakyti
djgaffer
Gaila,kad rumunai staigmenos nepateikė.Per stebuklą išėjo kroatai,dar italai laukia,tai bus daug sunkiau.Bet,mūsų padėtis geriausia,kelių pergalių praktiškai užtektų,norint patekti į PČ.Taip kad,viskas mūsų rankose.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-01
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

40%
9,5
Pataiko: 9,5
Taiklumas: 40,4%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 17
Blogiausias pasiekimas: 1
Daugiausia pataiko: Eimantas Bendžius