Nuotr.: SIPA-Scanpix
Nuotr. SIPA-Scanpix
  • Tony Parkeris teigė manąs, jog „Hornets“ jo norėjo labiau nei „Spurs“

  • Pagrindinė išvykimo priežastis buvo ta, jog „Spurs“ siūlė vienerių metų sutartį, kuomet „Hornets“ – dvejų

  • Šarlotėje Parkeris per dvejus metus uždirbs 10 mln. JAV dolerių

Tony Parkeris po 17 metų žaidimo San Antonijaus „Spurs“ nusprendė persikelti į Šarlotės „Hornets“, o bendraudamas su vietos žiniasklaida atskleidė šio ėjimo motyvus.

Tony Parker

Tony  Parker
Tony  Parker
MIN: 18.96
PTS: 7.57 (49.41%)
REB: 1.67
AS: 3.33
ST: 0.5
BS: 0.02
TO: 1.2
GM: 60

„Spurs“ visada bus mano namai, – sakė Parkeris. – San Antonijus visada bus didelė dalis mano gyvenime. Galų gale, pajaučiau, kad „Hornets“ manęs norėjo labiau.“

„Spurs“ pateikė pasiūlymą, tačiau jis buvo tik vienerių metų trukmės, o rolė taip pat nebuvo aiški. Norėjau tikro iššūkio. Nenoriu tapti treneriu iki tol, kol tikrai nesu toks“, – sprendimą komentavo prancūzas.

Parkeris su „Hornets“ susitarė dėl dvejų metų trukmės ir 10 mln. JAV dolerių vertės kontrakto. Šarlotės klube prancūzas turėtų būti atsarginiu įžaidėju, leisiančiu atsikvėpti Kemba Walkeriui.

Praėjusį sezoną Parkeris vidutiniškai rinko po 7,7 taško, atliko 3,5 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo po 1,7 kamuolio.

Komentarai:
Anonimas
Del saibu mergiote pabego

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-08
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Tony Parker

Tony  Parker
Komanda: San Antonio Spurs
Pozicija: PG
Amžius: 36
Ūgis: 188 cm
Svoris: 84 kg
Gimimo vieta: Briugė, Belgija