Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix
  • Jimmy Butleris atmetė sutarties pratęsimo pasiūlymą, kurio trukmė buvo ketveri metai, o vertė – 110 mln. JAV dolerių

  • Butleris kiek anksčiau kritikavo Andrew Wigginsą ir Karlą Anthony-Townsą dėl jų požiūrio į darbą

  • Vis tik, kitąmet, Butleris galės sudaryti naują sutartį, kurios trukmė būtų penkeri metai, o vertė – 188 mln. JAV dolerių

Vienas Minesotos „Timberwolves“ klubo lyderių Jimmy Butleris atsisakė itin pelningos sutarties.

Kaip praneša žurnalistas Darrenas Wolfstonas, Butleris atmetė sutarties pratęsimo pasiūlymą, kuris siekė 110 mln. JAV dolerių. Šią sumą gynėjas būtų gavęs per ketverius metus, o tai patvirtino „Timberwolves“ savininkas Glenas Tayloras.

Butleris kiek anksčiau buvo nepatenkintas savo jaunųjų komandos draugų, Andrew Wigginso ir Karlo Anthony-Townso, elgesiu bei kritikavo juos už prastą darbo etiką.

Vis tik toks Butlerio ėjimas nebūtinai reiškia, jog jis nori palikti „Timberwolves“. Kitą vasarą gynėjas turės galimybę pasirašyti naują, penkerių metų trukmės sutartį, kurios vertė jau sieks 188 mln. JAV dolerių.

Krepšininkas su Minesotos ekipa dar turi du sezonus galiosiančią sutartį, pagal kurią savo kišenę papildys 38,5 mln. JAV dolerių. 2020-ųjų vasarą Butleris taps neapribotu laisvuoju agentu.

Praėjusiame sezone Butleris vidutiniškai rinko po 22,2 taško, atkovojo po 5,3 kamuolio ir atliko po 4,9 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Spectre
Lakers?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-15
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.