Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

LeBronas Jamesas pirmą kartą pasirodė viešame renginyje po to, kai buvo paskelbta apie jo sutartį su Los Andželo „Lakers“, o jau pirmojo pasirodymo NBA Vasaros lygoje metu jis traukė aplinkinių dėmesį.

Apkalbų centre atsidūrė ir LeBrono įvaizdis, mat pirmose eilėse įsitaisiusi NBA superžvaigždė puikavosi „Lakers“ šortais.

Tokie Los Andželo komandos šortai oficialiai pardavinėjami ir internete, tiesa, jų kaina siekia 500 JAV dolerių.

Visgi pakako vos vieno LeBrono pasirodymo su tokiais šortais ir šis modelis internetinėje parduotuvėje buvo iškart iššluotas – jų nusipirkti bent jau kurį laiką bus neįmanoma.

Komentarai:
To kosmonautui
Tame ir marketingas, i d i o t e ! Sukėlė dirbtinį populiarumą, po kurio pardavimai vyks visą sezoną. Čia žiūri į ilgalaikę perspektyvą!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-16
+6
Atsakyti
ox
tuos sortus pagamint jei 20$ nekainuoja, o parduoda uz 500$. Ko ne biznis :D
2018-07-16
+6
Atsakyti
kosmonautas
ar pats supranti kokia nesamone parasei? pasake kad ispirko ir niekam neleidzia nusipirkt? genialus marketingas :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-16
+4
Atsakyti
Marketingas
Nei ten buvo išpirkti nei ką. Sako, davai ateik į varžybas su šortais, o bukagalviams vartotojams pasakysime, kad juos iš karto išpirko mūsų ešope.

Taip va ir veikia viskas.

Žalgiris !!!
2018-07-16
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.