Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Prieš trejus metus 3-iuoju šaukimu NBA naujokų biržoje pakviestas Jahlilas Okaforas dabar yra laisvasis agentas, tačiau dideliu komandų susidomėjimu pasigirti kol kas negali.

Skelbiama, kad 22-ejų amerikietis centras nesulaukia nė vieno rimtesnio pasiūlymo ir kol kas lieka be komandos. Manoma, kad aukštaūgiui dėl vietos kurioje nors NBA komandoje gali tekti kovoti ikisezoninės stovyklos metu.

Į jį teises po sezono dar turėjo Bruklino „Nets“, tačiau netrukus jų atsisakė ir dabar Okaforas sezonui ruošiasi individualiai.

Praėjusį sezoną jis buvo išmainytas iš pirmosios komandos savo karjeroje Filadelfijos „76ers“, tačiau didelių galimybių Okaforas negavo ir Brukline.

Per 28 rungtynes jis vidutiniškai pelnė po 6,3 taško ir atkovojo po 3 kamuolius.

Kol kas neabejotinai geriausias sezonas Okaforui buvo debiutinis, kuomet jis vidutiniškai pelnė po 17,5 taško ir atkovojo po 7 kamuolius. Vėliau jaunojo centro žaidimo kreivė ėmė ridentis į apačią.

Komentarai:
...
kadangi nk gero is komandos galetu buliai pasiimt, dar viena veikeja kuris namuose zaistu, gal netycia atsigautu.
2018-07-16
-4
Atsakyti
djgaffer
Dar vienas nevykęs aukštas pickas.Pirmą sezoną dar gerai žaidė,bet atėjus Embiidui visai kreivė smigo.Paskui gal ir motyvacija sumažėjo,gal ir dirbt nelabai nori.O gal ir su psichologija problemų,nes traumų rimtų neturėjęs.Tai matyt su galva nesusitvarko,kas nelabai ir traukia komandas.Bet gal dar susitvarkys.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-16
-5
Atsakyti
Anonimas
Arba Zalgiris. Galetu pasikelt verte kelis sezonus pabuves, na ir grizt i NBA su trsnksmu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-16
+2
Atsakyti
Lakers galetu pasidomet juo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-16
+12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.