Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Dar prieš metus Isaiah Thomasas sezoną baigė būdamas viena didesnių NBA žvaigždžių, tačiau praėjęs sezonas jam visiškai nesusiklostė.

Iš Bostono „Celtics“ iškeistas gynėjas persikėlė į Klivlando „Cavaliers“, vėliau ir į Los Andželo „Lakers“, tačiau nė vienoje iš jų nesugebėjo demonstruoti savo senojo žaidimo.

Visa tai stebintis „keltų“ generalinis direktorius Danny Ainge’as tikina besijaučiantis liūdnai. Pasak jo, tokio sezono buvusi jo komandos žvaigždė nenusipelnė.

„Kuriant mūsų komandą jis įnešė labai didelį indėlį, be to Isaiah yra labai linksmas vaikinas. Jis buvo visiškai atsidavęs komandai. Thomasas į Bostoną atvykti įkalbinėjo Alą Horfordą, jis įkalbinėjo ir Gordoną Haywardą. Jis užsitarnavo mano pagarbą. Isaiah buvo didelė dalis mūsų komandos.

Iškeisti Thomasą ir Avery Bradley buvo vienas sudėtingiausių sprendimų mano karjeroje. Visuomet juos prisiminsiu ir linkėsiu sėkmės. Tai buvo beprotiškai sudėtingi sprendimai“, – prisiminė Ainge’as.

Thomaso vertę rinkoje itin mažina praėjusį sezoną jį kankinusios traumos. Po klubo sužeidimo krepšininkas praėjusį sezoną rungtyniauti pradėjo tik įpusėjus sezonui.

Per praėjusį sezoną jis vidutiniškai pelnė po 15,2 taško, atkovojo po 2,1 kamuolio bei atliko po 4,8 rezultatyvaus perdavimo.

Šią vasarą Thomasas jau rado naują komandą. Jis sukirto rankomis su Denverio „Nuggets“ dėl vienų metų trukmės ir 2 mln. JAV dolerių vertės sutarties.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.