Nuotr.: facebook.com
Nuotr. facebook.com

Malagos „Unicaja“ ekipai praėjęs sezonas nebuvo pats sėkmingiausias, o komandos sirgaliai po jo turėjo ne vieną progą nusivilti.

Andalūzijos regiono klubas neiškovojo teisės kitą sezoną varžytis Eurolygoje, nepateko tarp keturių stipriausių Ispanijos komandų ir kitą sezoną kausis Europos taurėje, ekipą palieka Jeffas Brooksas bei Nemanja Nedovičius, nebus ir ilgamečio stratego Joano Plazos.

Nepaisant to, „Unicaja“ komandos sirgaliai demonstruoja neeilinę ištikimybę. Oficiali komandos paskyra „Twitter“ tinkle jau džiūgauja, kad abonementus prasitęsti jau sutiko 95 proc. praėjusio sezono jų turėtojų.

Šiuo metu kito sezono abonementus jau turi įsigiję 7600 sirgalių, kai maksimali riba – 8000. Iš viso Palacio de Deportes Jose Maria Martin Carpena arena talpina 11,6 tūkst. sirgalių.

Praėjusį sezoną „Unicaja“ Eurolygoje liko 9-oje vietoje, o Ispanijos pirmenybėse savo kelionę baigė ketvirtfinalyje, serijoje 0-2 nusileidus Vitorijos „Baskonia“ klubui.

Komentarai:
dakota
tai unicaja fanai dziaugiasi ,kad isejo tas grybas treneris plaza...jau koks grybas jis buvo kad ziauru....visiski grybai ispanai lose 30+ minuciu...kazkoks ryzas ispanas izaidejas na konkretus grybas o zaidzia daugiausiai komandoje :P,poto suarez veteranas na nieko isvbis nepazaidzia,kiekviena maca lose 25+ minuciu LMAO dar ten visokiu ispanu grybu prisirinke..
2018-07-17
-3
Atsakyti
antanas
Kai komandos netreniruoja ta bomzas su deformuota chare,tai perka tuos bilietus

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-16
+1
Atsakyti
djgaffer
Bnews,vėl dingo tie skyreliai,kur po temom būdavo-Lygos,Komandos,Žaidėjai,Naujienos ir t.t.Nežinau,kas ten pas jus būna,bet jau antrą kartą šitą pastebiu.Tikiuosi sutvarkysit.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-16
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.