Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Kemba Walkeris nesiruošia palikti Šarlotės „Hornets“ komandos nei dabar, nei kitąmet tapęs laisvuoju agentu. 28-erių metų atakų organizatorius išreiškė norą žaisti šiame klube dar ilgą laiką bei pridūrė, jog nemato savęs su juo siejamoje Niujorko „Knicks“ ekipoje.

„Abejoju dėl persikėlimo į Niujorką, – teigė Walkeris. – Priklausau „Hornets“ ir planuoju čia žaisti dar labai ilgai. O dėl žaidimo Niujorke nesu tikras.“

Devintuoju šaukimu 2011-ais metais „Hornets“ pasirinktas atletas pagal paskutinį kontrakto sezoną uždirbs apie 12 mln. JAV dolerių, o kitą vasarą jau pretenduos į kur kas didesnį atlyginimą. 

Kaip komanda, galinti Walkeriui tai pasiūlyti, yra įvardijama „Knicks“.

Gynėjas praėjusį sezoną NBA vidutiniškai pelnė po 22,1 taško, atliko po 5,6 rezultatyvaus perdavimo, atkovojo po 3,1 ir perėmė po 1,2 kamuolio.

Komentarai:
Tomas
Dar vienas spjūvis Dolan'ui
2018-07-16
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.