Nuotr.: Facebook.com
Nuotr. Facebook.com

Puikų sezoną Mursijos UCAM gretose sužaidęs Clevinas Hannah gali Ispanijos lygoje rungtyniauti ir kitąmet, skelbia šios šalies žiniasklaida.

Pranešama, kad buvusiu Vilniaus Vilniaus „Ryto“ legionieriumi susidomėjo pirmą kartą klubo istorijoje į Eurolygos turnyrą iškopusi Las Palmo „Gran Canaria Herbalife“ ekipa.

Skelbiama, kad Hannah yra stipriai susidomėjęs galimybe rungtyniauti stipriausiame Senojo žemyno turnyre.

Tai būtų jau ketvirta gynėjo karjeros stotelė Ispanijoje. Praeityje jis yra žaidęs ir Badalonos „Joventut“ bei Bilbao „Basket“.

30-metis 178 cm ūgio įžaidėjas praėjusį sezoną Ispanijos čempionate per 25 minutes pelnė po 12,8 taško, atkovodavo po 2,5 kamuolio, atlikdavo po 4,2 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 13,8 taško naudingumo balo.

Gynėjas tapo naudingiausiu sausio mėnesio ACB krepšininku. Tuomet Hannah per ketverias rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 18,2 taško, atlikdavo po 3,7 rezultatyvaus perdavimo ir surinkdavo po 21 naudingumo balą.

Hannah karjera Vilniuje nesusiklostė sėkmingai. Atletas pateko tarp keturių krepšininkų, kurie 2017-ųjų sezono pabaigoje dėl drausmės pažeidimų paliko komandą prieš pat kovas dėl LKL bronzos apdovanojimų.

Amerikietis atstovaudamas „Rytui“ LKL pirmenybėse rungtyniavo po beveik 18 minučių, rinko po 8 taškus, 3,7 rezultatyvaus perdavimo bei 7,3 naudingumo balo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.