Nuotr.: Fotodiena.lt/M.Baranauskas
Nuotr. Fotodiena.lt/M.Baranauskas

Vienas praėjusio sezono Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ lyderių buvęs Jahennsas Manigat keliasi rungtyniauti į Vengrijos lygą.

27-erių kanadietis sukirto rankomis su Debreceno „Egyetem“, kuri praėjusį sezoną tarp 14-os pirmenybėse žaidžiančių ekipų užėmė 11-ąją vietą.

BasketNews.lt“ žiniomis, Manigat Pasvalyje per mėnesį uždirbo 5 tūkst. eurų, o Vengrijoje jo alga padidės iki 8 tūkst. eurų.

Manigat į Pasvalį atvyko sausio mėnesio pabaigoje iš Vokietijos lygoje rungtyniaujančio Gyseno „46ers“ bei greitai tapo vienu „Pieno žvaigždžių“ vedlių.

188 cm ūgio gynėjas padėjo klubui iškovoti BBL taurę bei buvo išrinktas naudingiausiu finalo krepšininku.

LKL pirmenybėse Manigat rungtyniavo po 27 minutes, vidutiniškai pelnydavo po 11,1 taško, atkovodavo po 2,6 ir perimdavo po 1,6 kamuolio, atlikdavo po 3,6 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 11,5 naudingumo balo.

Ėjimų vasaros turguje dar nedaranti „Pieno žvaigždžių“ ekipa savo sudėtyje šiuo metu turi tris iš praėjusio sezono likusius žaidėjus: Tomą Galecką, Igną Fiodorovą bei Tomą Lekūną.

Komentarai:
Jou
Bet tai kaip susilpnes lkl siemet visi padorus zaidejai issivazineji

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-19
-3
Atsakyti
buru
bet tai kai skirtumas tarp kasio ir futbolo pinigu..
2018-07-19
-5
Atsakyti
.
Keistai cia varo Manigat'as. Del babkiu isejo is Bundeslygos i Pasvaly, o dabar dar ir i Vengrijos autsaiderius....
2018-07-19
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.