Nuotr.: A.Jarušaitis
Nuotr. A.Jarušaitis

Portugalijos mieste Koimbroje vykstančiose ketvirtosiose universitetų žaidynėse VDU krepšininkai tapo 3 prieš 3 turnyro čempionais ir iškovojo teisę dalyvauti Kinijoje vyksiančiame pasaulio studentų trijulių čempionate.  

VDU krepšininkai nepatyrę nė vieno pralaimėjimo ir, finale įveikę studentus iš Goettingeno universiteto rezultatu 21:13, tapo EUSA žaidynių čempionais. Čempionais tapo Aurimas Urbonas, Lukas Grabauskas, Ignas Labutis ir Rokas Stankevičius. 

„Finalas buvo lengvesnis nei pusfinalis, neslėgė įtampa, nes pagrindinis tikslas buvo iškovoti teisę žaisti pasaulio čempionate Kinijoje, kurią užsitikrinome patekę į finalą, – po finalo mintimis dalijosi Ignas Labutis. – Pusfinalyje buvo viduje pykčių, buvome pametę galvas. Dabar jau viskas gerai, džiaugiamės, švęsime.“

„Buvo labai įtemptos rungtynės, tikėjomės, kad bus lengviau, bet varžovai – labai gera komanda, – dar neatsiėmęs apdovanojimo pasakojo Lukas Grabauskas. – Esame labai pavargę, labai norime pailsėti, nes per tris dienas gavome nežmonišką krūvį. Bet pirmiausia važiuosime švęsti!“

Finale po 6 taškus pelnė Aurimas Urbonas ir Rokas Stankevičius, 5 taškus įmetė Ignas Labutis, 4 pridėjo Lukas Grabauskas.

Čempionato naudingiausiu žaidėju pripažintas Aurimas Urbonas.

Komentarai:
Vdu
Aciu Aurimai uz atsidavima savo saliai. Best treneris!!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-19
-5
Atsakyti
fruktas
treneris Auris jėga, manau, kad be jo šio čempionų titulo nė velnio nebūtų.
2018-07-19
+14
Atsakyti
Auris
Dziaugiuosi kad mano treniruoti vaikinai sia vasara kazka gero nuveike!! Super

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-19
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.