Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Daugkartinė Italijos futbolo čempionato nugalėtoja Turino „Juventus“ ekipa per artimiausius metus gali burti ir krepšinio komandą.

Šią informaciją jau skelbia Italijos žiniasklaida. Pasak jos, „Juventus“ vadovas Andrea Agnelli yra susidomėjęs galimybe po „Juventus“ vėliava turėti ir krepšinio komandą. 

Pasak to paties šaltinio, Agnelli jau buvo susitikęs su Eurolygos vadovu Jordi Bertomeu ir aptarė galimą naujo klubo dalyvavimą europiniuose turnyruose.

Tiesa, tinklalapis „Eurohoops“ šią informaciją skuba paneigti, tikinant, jog bent jau artimiausiu metu „Juventus“ organizacijai krepšinio klubo kūrimas rimtai nerūpi.

„Juventus“ pastaruosius septynerius metus yra stipriausias Italijos klubas ir vienas stipriausiųjų visoje Europoje.

Komentarai:
cha cha cha
Taigi jau yra , Utenoje . Tegu pasidomi pries kuriant.
2018-07-22
+14
Atsakyti
.....
tai kad turino fiat komandos dalis akciju jiems jau ir taip priklauso. belieka tik pagrindini paketa perpirkti ir pavadinima pakeisti.
2018-07-22
Atsakyti
Turino Juventus klubas žais Europos Taurėje ,o klubo biudžetas bus 5 milijonai https://www.youtube.com/watch?v=Tz8qALiX...
2018-07-22
-10
Atsakyti
MyzkPriesVeja
pisa prota
2018-07-22
+6
Atsakyti
alio
na krepsinis europoje nuostolingas dalykas...tai daugiau pinigu svaistymas ir tiesiog hobis o ne biznis....bet aisku kai keli milijonai yra visimi centai tai ko nesukurti klubo kai numetus kokius 5 milijonus galima padaryti stipria komanda

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-22
+5
Atsakyti
Anonimas
Galetu utenos juventus paremti

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-22
-14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.