Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Nuotr. Fotodiena.lt/Ž.Gedvila

Juano Carloso Navarro era „Barcelonoje“ – baigėsi. Ispanijos žiniasklaida skelbia, kad Katalonijos klubas ir legendinis ispanų gynėjas derasi dėl pastarojo karjeros baigimo formalumų.

Jau anksčiau skelbta, kad 38-erių Navarro vis dar nori žaisti krepšinį, tačiau Katalonijos klubas jam siūlo likti klubo dalimi, bet ne krepšininko vaidmenyje.

Jei Navarro liks dirbti „Barcelonos“ administracijoje, tuomet jis dar turės šansą sužaisti paskutines savo karjeros rungtynes, kurios būtų suorganizuotos būtent Navarro pagerbimui. Šiam tikslui būtų paskirtos vienos iš „Barcelonos“ draugiškų rungtynių prieš sezoną.

Navarro  su „Barca“ turi 10 metų trukmės kontraktą, tačiau jis numato kiekvieną vasarą peržvelgti jo galimybes žaisti komandoje.

Katalonas gynėjas yra tikra „Barcelonos“ legenda. Barselonoje ispanas žaidžia nuo 1997 metų su vieno sezono pertrauka, kada 2007-2008 m. išmėgino savo jėgas Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) vilkėdamas Memfio „Grizzlies“ marškinėlius.

Apie tai, kad didysis Katalonijos klubas su savo legenda elgiasi nepagarbiai neseniai Ispanijos žiniasklaidai pasakojo ir Šarūnas Jasikevičius.

„Manau, kad Navarro „Barcelonoje“ yra virš bet kurio trenerio ar žaidėjo. Klubui jis davė viską. Dabar jis turi pasirinkti, ką darys kitą sezoną. Navarro turi tokią teisę daryti, ką tik nori. Susitarta turėjo būti dar praėjusią vasarą, bet tai nebuvo padaryta. Dabar jie turėtų pasirašyti sutartį ir turėti atsisveikinimo sezoną.

Šis vyrukas „Barcai“ davė labai daug ir nusipelnė atsisveikinti taip, kaip ir pridera. Dabar yra liepos vidurys ir reikia pripažinti, kad nežinau, kaip viskas toje situacijoje susiklostys. Kaip ir sakiau prieš tai, „Barcelona“ yra labai sudėtingas klubas“, – teigė Jasikevičius.

Komentarai:
?
2010 laimejo, ir navarro finalu MVP buvo..
2018-07-22
+9
Atsakyti
Joe
2008 be jo Catalonai laimejo el. Ar tai atsitiktinumas?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-22
-1
Atsakyti
navarro paskutines savo rungtynes žais prieš Maskvos CKSA https://www.youtube.com/watch?v=Tz8qALiX...
2018-07-22
-5
Atsakyti
Anonimas
Vargšas žmogelis jau protas važiuoja

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-22
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.