Nuotr.: LaPresse-Scanpix
Nuotr. LaPresse-Scanpix

Dvejus metus Stambulo „Fenerbahče“ gretose praleidusio Jameso Nunnally karjera krypsta į Ispaniją. Pasak „Eurohoops.net“, 28-erių 201 cm ūgio atletas yra arti susitarimo su Vitorijos „Baskonia“ dėl vienerių metų sutarties, pagal kurią uždirbs 1,5 mln. JAV dolerių.

Po solidaus sezono Nunnally iš pradžių laukė pasiūlymų iš NBA, bet tuo pačiu priminėjo juos ir iš Europos klubų. Galiausiai amerikietis pasirinko žaisti Vitorijoje, kur kitais metais bus organizuojamas Eurolygos finalinis ketvertas, o „Baskonia“ nestokoja ambicijų patekti į jį.

„Baskonia“ pastiprinimo lengvojo krašto puolėjo pozicijoje ieškojo po to, kai atsisveikino su į Pirėjo „Olympiakos“ persikėlusiu Janiu Timma. Puikiai iš toli atakuojantis Nunnally praėjusį sezoną Eurolygoje tritaškius pataikė vidutiniu 55,4 proc. taiklumu, rinko po 9,3 taško, atkovojo po 2 kamuolius ir atliko po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

2016 metais į Turkiją atvykęs Nunnally pirmąjį sezoną su „Fenerbahče“ iškovojo Eurolygos čempionų titulą, o šį sezoną finale pralaimėjo Madrido „Real“ atstovams.

Komentarai:
Anonimas
permoketa, bet hangos 2,5 mln didesnis absurdas
2018-07-28
+2
Atsakyti
Savaitgalis
Nes juodas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-28
+5
Atsakyti
LeBron James
Xd už ką jam tiek moka?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-28
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.