Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Ilgai Eurolygos klubų viliotas Malcolmas Delaney galiausiai pasirinko Kinijos klubo pasiūlymą. Šios šalies žiniasklaida skelbia, kad Delaney oficialiai susitarė su Guangdongo „Southern Tigers“ klubu.

Šią ekipą praėjusį sezoną treniravo Jonas Kazlauskas.

Pastaruosius dvejus metus Delaney rungtyniavo NBA, gynė Atlantos „Hawks“ garbę. Praėjusį sezoną per vidutiniškai 18 minučių jis rinko po 6,3 taško ir atliko po 3 rezultatyvius perdavimus. 

Delaney pastaruoju metu buvo aktyviai viliotas ne vienos Eurolygos komandos, o plačiausiai nuskambėjo aktyvūs Stambulo „Anadolu Efes“ mėginimai prisišaukti šį amerikietį. Anot šaltinių, Delaney turkai siūlė metų trukmės ir 2,2 mln. JAV dolerių vertės sutartį. Skelbta, kad gynėjo norėjo ir Maskvos srities „Chimki“.

Delaney iki paskutinės akimirkos tikėjosi sulaukti garantuotos sutarties iš NBA klubo.

Komentarai:
Geras
Ir kam ten vargt europoj kai kinijoj nepervarges viena koja didesnes saibas pasiims

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-28
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.