Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Pirmajam praėjusių metų NBA naujokų biržos šaukimui Markelle'ui Fultzui debiutas NBA visiškai nesusiklostė, tačiau jis nekantraudamas laukia naujų iššūkių.

Negana to, optimizmas Fultzo stovykloje yra toks didelis, kad asmeninis jo įgūdžių treneris gynėjui piešia itin šviesią ateitį.

„Aš esu visiškai įsitikinęs, kad jis kitą sezoną grįš atsigavęs 100 proc. pajėgumu. Maža to, manau, kad jis iškart taps lygos žvaigžde. Žinau, tai stiprus pareiškimas, tačiau dirbu ir su kitomis žvaigždėmis, todėl žinau, ką sakau“, – sakė Drew Hanlenas, asmeninis Fultzo treneris, su juo dirbantis vasarą.

Beje, analogišką požiūrį anksčiau buvo išreiškęs ir vyriausiasis Filadelfijos „76ers“ treneris Brettas Brownas, kuris teigė, kad Fultzas grįš su trenksmu.

Praėjusį sezoną Fultzas dėl peties traumos ir vėlesnių komplikacijų sužaidė viso labo 14 rungtynių, o per jas vidutiniškai rinko po 7,1 taško, atliko po 3,8 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo po 3,1 kamuolio.

 

Komentarai:
Donce
O kas jiem belieka sakyt? Nejaugi sakys, kad gali tapti vienu labiausiai nuvylusiu 1-uoju saukimu istorijoje? Is karto verte numustu..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-02
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.