Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Buvęs krepšininkas ir treneriu dirbantis Roberto Castellano buvo žmogus, kuris atrado puikiai pažįstamą Andrea Bargnani.

Vis tik specialistas liko nusivylęs krepšininko, kaip žmogaus, savybėmis.

„Treniravau jį septynerius metus. Jis į mano komandą atvyko būdamas 11-os, o jo ūgis jau tuomet siekė 195 centimetrus. Andrea talentą įžiūrėti nebuvo sunku ir tuomet prasidėjo mūsų puiki istorija“, – pradėjo Castellano.

„Per visą laiką nukeliavau tūkstančius kilometrų ir tiesioginę žodžio prasme išlydžiau savo automobilį, nes pas jį kiekvieną dieną važinėdavau po daugiau nei 100 kilometrų. Vykdavau iš Olgiatos į Montesacro, kur ir treniravomės

Turėjome tūkstančius kelionių ir pokalbių, padėjome įsikurti jo šeimai Romoje. Nuveždavau jį iš ryto į mokyklą ir vakarais parveždavau namo po treniruočių“, – prisiminė treneris.

Vis tik atėjus Bargnani šlovei, draugystės tiltas subyrėjo.

„Svajonė išsipildė: jį pasikvietė Trevizo „Bennetton“, NBA jis buvo pašauktas pirmuoju šaukimu ir tuomet iš niekur nieko atsirado tamsa. Nelaikau ant jo pykčio, nors ir nekalbėjome su juo metų metus“, – teigė Castellano.

„Su juo padariau pusę darbo. Mano filosofija remiasi žaidėjų ir žmonių išauginimu. Manau, jog iš žmogiškosios pusės su Bargnani man nepavyko“, – baigė treneris.

Pats krepšininkas buvo minėjęs, jog nebejaučia meilės krepšiniui, o pastarąjį sezoną jis niekur nerungtyniavo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.