Nuotr.: Reuters-Scanpix
Nuotr. Reuters-Scanpix

Pirmoji rugpjūčio pusė – laikas, kuomet profesionalūs krepšininkai skaičiuoja paskutines arba atostogų, arba individualių treniruočių savaites. Į antrą pusę persiritusi vasara daugeliui žaidėjų primena apie nenumaldomai artėjantį naująjį sezoną, o klubų vadovams tai – vis dar besitęsiantis darbymetis.

Vieni tvarko paskutinius sudėties formavimo oficialumus, kiti – vis dar karštligiškai ieško svarbių būsimos komandos detalių.

Kaip ir nemažai daliai kito Eurolygos sezono klubų, savo dėlionėje svarbaus akcento dar neturi ir Kauno „Žalgiris“, kuris tęsia įžaidėjo paieškas. Tik kaip kauniečių vasaros darbai atrodo kitų Eurolygos klubų kontekste? Tinklalapis „BasketNews.lt“ kviečia pasižvalgyti po kitų Senojo žemyno klubų kiemus.

Nors kai kurios komandos vis dar nėra baigusios komplektacijų ir galutines išvadas daryti dar anksti, klubų kontūrai jau išryškėjo. Pagal tai didžiąsias Eurolygos komandas galime skirstyti į dvi grupes – vieni grandai stiprinosi kardinaliai, o kiti didelių permainų nesiėmė.

Minėtai svarbių pokyčių grupei priklauso komandos, kurioms paskutinis sezonas prestižiniame turnyre buvo stipriai prisvilęs, tačiau vasarą klojami sudėčių pamatai atrodo itin tvirti. Pirmiausiai čia į akis krenta Stambulo „Anadolu Efes“ komanda, kuri vasarą savo biudžetą išpūtė 25 proc.

Vasilije Micičius kitą sezoną į Kauną atvyks jau ne kaip „Žalgirio“ žaidėjas
Vasilije Micičius kitą sezoną į Kauną atvyks jau ne kaip „Žalgirio“ žaidėjas
Nuotr. Fotodiena.lt

Kasmet didelius pinigus žaidėjams žerti galintis turkų klubas neslepia ambicijų, o ekipos generalinis direktorius Alperas Yilmazas savo komandai jau pakabino sezono tikslą – finalo ketvertas.

„Anadolu Efes“ jau atliko šį iššūkį argumentuojančius ėjimus ir įsigijo tokius gerai žinomus vaikinus kaip Shane’as Larkinas, Jamesas Andersonas, Adrienas Moermanas, Rodrigue’as Beaubois, Tiboras Pleissas bei buvęs žalgirietis Vasilije Micičius. 

Stambulo klube jie pakeis išvykusius Sonny Weemsą, Erricką McCollumą ir Vladimirą Štimacą. Komandoje turėtų nelikti ir Derricko Browno, su kuriuo kalbamasi dėl kontrakto nutraukimo. Iš ryškesnių žaidėjų, „Anadolu Efes“ spalvas toliau gins Krunoslavas Simonas, Brockas Motumas ir Bryantas Dunstonas.

Akivaizdu, kad Turkijos taurės čempionai kitą sezoną ir vėl turės ne vieną kamuolį savo rankose laikyti mėgstantį garsų krepšininką bei krūvą individualaus talento. Turkai viliasi, kad juos iš paskutinės vietos tai iškels į finalo ketvertą.

„Anadolu Efes“

Pozicija Žaidėjas Amžius
PG Shane'as Larkinas 25
SG Jamesas Andersonas 29
SG Rodrigue'as Beaubois 30
PG Vasilije Micičius 24
SG Ahmetas Tunčeras 25
SG Dagusas Balbay 29
SG Onuralpas Bitimas 19
PF Adrienas Moermanas 30
SF Jamesas Birsenas 23
SF Yigitcanas Saybiras 23
PF Birkanas Batukas 28
PF Brockas Motumas 28
SF Krunoslavas Simonas 33
C Bryantas Dunstonas 32
C Sertacas Sanli 27
C Tiboras Pleissas 29
Treneris Erginas Atamanas

Galingai komplektuojasi ir nuo Xavi Pascualio pasitraukimo spindesio niekaip neatgaunanti „Barcelona“. Katalonai jau pasikvietė tokius žaidėjus kaip buvusį „Žalgirio“ vedlį Keviną Pangosą, Chrisą Singletoną, Kyle’ą Kuricą, Jaka Blažičių bei ukrainietį Artiomą Pustovijų. 

Šie žinomi žaidėjai prisijungs prie komandoje ir toliau rungtyniausiančių Kevino Seraphino, Adamo Hangos, Ante Tomičiaus, Victoro Clavero bei Thomaso Heurtelio. 

„Barcą“ paliko Petteri Koponenas, Adrienas Moermanas ir veikiausiai tai padarys Juanas Carlosas Navarro, tačiau papildymais katalonai netektis tikrai kompensuos.

„Barcelona“

Pozicija Žaidėjas Amžius
PG Kevinas Pangosas 25
SG Kyle'as Kuricas 28
SG Pau Ribasas 31
PG Thomasas Heurtelis 29
SG Jaka Blažičius 28
SF/PF Rolands Smits 23
SF Adamas Hanga 29
PF Victoras Claveras 29
PF Chrisas Singletonas 28
C Kevinas Seraphine'as 28
C Ante Tomičius 31
C Artiomas Pustovijus 26
PF Pierre'as Oriola 25
Treneris Svetislavas Pešičius

Tarp sėkmingiausių vasaros darbininkų būtina paminėti ir Atėnų „Panathinaikos“ klubą. Dimitris Giannakopoulos į Graikijos sostinę atsiviliojo Stephane’ą Lasme, Ioannį Papapetrou, Keithą Langfordą, Georgį Papagiannį, Deshauną Thomasą ir Vangelį Sakellariou. 

Didelį darbą „Pao“ vadai atliko ir išsaugoję praėjusio sezono vedlį Nicką Calathesą, su kuriuo buvo pasirašyta nauja ilgalaikė sutartis.

„Panathinaikos“

Pozicija Žaidėjas Amžius
PG Nickas Calathesas 26
SG Keithas Langfordas 34
SG Vangelis Sakellariou 28
SG Nikos Pappas 28
PG Lukas Lekavičius 24
SF Matthew Lojeski 33
PF DeShaunas Thomasas 26
SF Ioannis Papapetrou 24
SF Thanasis Antetokounmpo 26
PF Jamesas Gistas 31
PF Georgios Papagiannis 21
C Stephane'as Lasme 35
C Ianas Vougioukas 33
Treneris Xavi Pascualis

Nors daug žaidėjų iš Milano neišvyko, kitą sezoną gali keistis „AX Armani Exchange“ žaidimo braižas, kadangi klubą paliko atakuojančio pobūdžio gynėjai – Andrew Goudelockas ir Jordanas Theodore’as.

Tiesa, vietoje jų madų sostinės klubas pasikvietė solidžią kavaleriją – Mike’ą Jamesą, Nemanja Nedovičių, Jeffą Brooksą ir Amadeo Della Valle. Taip pat priekinę liniją pastiprins ir italas Christianas Burnsas.

„AX Armani Exchange“

Pozicija Žaidėjas Amžius
PG Mike'as Jamesas 28
SG Amadeo Della Valle 25
SG Dairis Bertans 28
PG Nemanja Nedovičius 27
PG Andrea Cinciarini 32
PG Curtisas Jerrellsas 31
SF Vladimiras Micovas 33
SF Simone Fontecchio 22
SF Mindaugas Kuzminskas 28
SF Jeffas Brooksas 29
PF Christianas Burnsas 32
C Artūras Gudaitis 25
C Kalebas Tarczewski 25
Treneris Simone Pianigiani

Ši klubų ketveriukė Eurolygos vasaros turguje švaistėsi labiausiai. Atvirkščiai kol kas elgiasi pastaraisiais metais dominuojančios Eurolygos komandos – Stambulo „Fenerbahče“, Maskvos CSKA ir čempionės titulą ginsianti Madrido „Real“. Jau dabar aišku, kad didelių permainų šie klubai vasarą jau neišgyvens.

Pavyzdžiui, ketvirtas praėjusį sezoną likęs, bet vasarą nė vieno svarbaus žaidėjo nepaleidęs CSKA klubas labiau atnaujino savo priekinę liniją. Į Rusiją atvyks vietinis gynėjas Ivanas Uchovas, kurio vaidmuo veikiausiai nebus svarbus, Danielis Hackettas, NBA patirties turintis 23-jų puolėjas Alecas Petersas ir pajėgiausioje pasaulio lygoje savęs neatradęs ukrainietis Joelis Bolomboy.

CSKA gvardiją į priekį toliau temps klubo mentalitetą jau pažįstantys Sergio Rodriguezas, Kyle’as Hinesas, Willas Clyburnas, Nando De Colo ir kitos ankstesnių metų ekipos žvaigždės. Naujokų Rusijos sostinėje dar veikiausiai bus, tačiau naujų vedlių CSKA vadovybei vasarą ieškoti nereikėjo.

CSKA

Pozicija Žaidėjas Amžius
PG Nando De Colo 31
PG Danielis Hackettas 31
PG Sergio Rodriguezas 32
PG Corry Higinsas 29
SG Ivanas Uchovas 23
SF Willas Clyburnas  28
SF Nikita Kurbanovas 32
PF Andrejus Voroncevičius 31
PF Semionas Antonovas 29
PF Alecas Petersas 23
PF/C Joelis Bolomboy 24
C Kyle'as Hinesas 32
C Othello Hunteris 32
Treneris Dimitris Itoudis

Senuoju branduoliu toliau remsis „Real“ klubas, kol kas pasipildęs tik Europos čempionu Klemenu Prepeličiumi ir Gabrieliu Decku. Tiesa, Ispanijos sostinėje yra viena netektis, kurią kompensuoti būtų labai sunku – slovėnas Luka Dončičius pakėlė sparnus į NBA. Vasaros pradžioje buvo gandų ir dėl drausmės taisykles pažeidusio Anthony Randolpho, tačiau oficialių pranešimų apie jį vis dar nebuvo.

Vasarą „Real“ taip pat susiejo ateitį su ispanų veteranu Rudy Fernandezu ir argentiniečiu Facundo Campazzo.

„Real“

Pozicija Žaidėjas Amžius
PG Fabienas Causeuras 31
PG Facundo Campazzo 27
SG Jaycee Carrollas 35
SG Sergio Llullas 31
SF Dino Radončičius 19
SF Rudy Fernandezas 33
SF Jeffery Tayloras 29
PF Trey Thompkinsas 28
PF Gabrielis Deckas 23
PF Felipe Reyesas 38
PF Anthony Randolphas 29
C Ognjenas Kuzmičius 28
C Walteris Tavaresas 26
C Gustavo Ayonas 33
Treneris Pablo Laso

Tik du, bet abu solidžius naujokus paskelbė ir Stambulo „Fenerbahče“, prisijungusi ketverius metus NBA praleidusį Tylerį Ennisą ir Joffrey Lauvergne. Tiesa, turkai jau prarado Bradley Wanamakerį bei Jamesą Nunnally.

„Fenerbahče“

Pozicija Žaidėjas Amžius
PG Tyleris Ennisas 24
PG Melih Mahmutoglu 28
PG Kostas Sloukas 28
PG Bobby Dixonas 35
SG Sinanas Guleras 35
SF Marko Guduričius 23
SF Luigi Datome 31
PF Nicolo Melli 27
PF Ahmetas Duranas 19
SF Egehanas Arna 21
SF Nikola Kaliničius 27
C Ahmetas Duverioglu 25
C Janas Vesely 28
C Joffrey Lauvergne 26
Treneris Željko Obradovičius

Ryškiai nuo praėjusio sezono skirsis ir Europos taurės čempionė Stambulo „Daruššafaka“, į Eurolygą sugrįžusi po metų pertraukos.

Neabejotinai skaudžiausią netektį Turkijos didmiesčio klubas patyrė prarasdamas Scottie Wilbekiną, apie kurio išvykimą gandai sklandė dar net nesibaigus praėjusiam sezonui.

„Daruššafaka“ vadovai šįmet vasaros rinkoje taip, kaip prieš dvejus metus, nebesiautėjo ir apsiėjo be didelių žvaigždžių. Talento puolime klubui pridės iš Malagos „Unicaja“ atvykstantis Ray McCallumas, atvyks ir NBA patirties turintys amerikiečiai – Cory Jeffersonas bei Markelas Brownas.

Taip pat parašus ant sutarties su „Daruššafaka“ sudėjo ir Panevėžį palikęs latvis Žanis Peiners. „Daruššafaka“ trenerio postą paliko treneris Davidas Blattas.

„Daruššafaka“

Pozicija Žaidėjas Amžius
SG Markelas Brownas 26
PG Ray McCallumas 27
PG Kartalis Ozmizrakas 22
SG Dogusas Ozdemiroglu 22
SF Žanis Peiners 28
SF Berkas Demiras 23
SF Stantonas Kiddas 26
SF Okbenas Ulubay 22
PF/C Michealas Ericas 30
C Cory Jeffersonas 30
Treneris Ahmetas Caki

Amerikiečiui karjeros kompasas nurodė naują kryptį – garsus specialistas patraukė link Pirėjo, kur susitarė su „Olympiakos“ klubu.

Tikslų nei Graikijos lygoje, nei Eurolygoje praėjusį sezoną neįgyvendinę raudonai balti vasarą pasikvietė Europoje jau žinomus veidus – Latvijos rinktinės puolėją Janį Timmą, žalgirietį Axelį Toupane’ą, Aleksandrą Vezenkovą iš „Barcelonos“ ir „Žalgirio“ viliotą Nigelį Williamsą-Gossą. Į Graikiją atvyks ir 24-erių 201 cm ūgio puolėjas Zachas LeDay.

Kiti svarbūs „Olympiakos“ vasaros darbai buvo išlaikyti Vassilį Spanoulį bei Kostą Papanikolaou, kurių sutartys šią vasarą jau baigėsi. Galiausiai abu Graikijos krepšinio mohikanai liko Pirėjuje.

„Olympiakos“

Pozicija Žaidėjas Amžius
PG Nigelis Williamsas-Gossas 23
PG Vassilis Spanoulis 36
SG Vangelis Mantzaris 28
PG Janis Strelnieks 28
SG Vassilis Toliopolos 18
SG Nikolaos Arsenopoulos 18
SF Janis Timma 26
SF Axelis Toupane'as 26
SF Aleksandras Vezenkovas 23
SF Georgios Printezis 33
PF Kostas Papanikolaou 28
PF Zachas Leday 24
SF Dimitrios Agravanis 23
C Georgios Bogris 29
C Nikola Milutinovas 23
Treneris Davidas Blattas

Intriguojančiai rikiuojasi ir į Eurolygą po pertraukos grįžtantis Miuncheno „Bayern“ klubas.

Praėjusį sezoną didelių vilčių Europos taurėje turėję, bet sparnus nudegę bavarai išsaugojo svarbius pernykščius žaidėjus – Deviną Bookerį, Danilo Barthelį, Milaną Mačvaną ir Vladimirą Lučičių. Prie jų po vasaros darbų vokiečiai prijungė Suomijos žvaigždę Petteri Koponeną, Vokietijos talentą Maodo Lo ir Leoną Radoševičių.

Komandai ir toliau vadovaus „Bayern“ vadovų viltis pateisinęs Dejanas Radonjičius, sezono viduryje pakeitęs Aleksandrą Džordževičių.

„Bayern“

Pozicija Žaidėjas Amžius
PG Maodo Lo 25
SG Petteri Koponenas 30
SG Braydonas Hobbsas 29
SG Robinas Amaize 24
PG Stefanas Jovičius 27
SF Nihadas Djedovičius 28
SF Alexas Kingas 33
SF Vladimiras Lučičius 29
PF Milanas Mačvanas 28
PF Danilo Barthelis 26
C Leonas Radoševičius 28
C Devinas Bookeris 27
Treneris Dejanas Radonjičius

Kaip ir buvo galima tikėtis, Tel Avivo „Maccabi“ kubas šią vasarą dairosi į amerikiečius. Izraelio krepšinio flagmanas jau anksčiau skelbė apie apsisprendimą kurti dvi komandas, o šalies pirmenybėse leisti varžytis daugiau vietiniams žaidėjams, todėl „Maccabi“ dabar lieka nevaržoma jokių limitų ir dairosi daugiausiai į užsieniečius.

Bene skambiausias „Maccabi“ vasaros sandoris buvo prisiviliotas Scottie Wilbekinas, kuris vasaros pradžioje jau buvo žodžiu susitaręs su „Anadolu Efes“.

Taip pat sukirsta rankomis su NBA duonos ragavusiu Johnny O’Bryantu, Čekijoje siautėjusiu Kendalu Ray ir Bandirmoje žibėjusiu Angelo Caloiaro.

Neveno Spahijos rikiuotėje liko ir tokie vyrukai kaip Michaelas Rollas, DeAndre Kane’as, Jeremy Pargo bei Alexas Tyusas. Tiesa, „Maccabi“ komplektacija, kaip ir daugelio kitų Eurolygos klubų, dar nebaigta.

Ambicingasis Tel Avivas didžiąsias Eurolygos pergales jau primiršęs. Galbūt naujas komandos formavimo principas leis jas prisiminti?

„Maccabi“

Pozicija Žaidėjas Amžius
PG Jeremy Pargo 26
SG Michealas Rollas 29
SG Kendrickas Ray 30
PG Scottie Wilbekinas 24
SG DeAndre Kane'as 25
SG Johnas Dibartolomeo 29
SG Johnny O'Bryantas 19
PF Nimrodas Levi 30
SF Angelo Caloiaro 23
SF Karamas Mashouras 23
PF Yovelas Zoosmanas 28
PF Alexas Tyusas 28
SF Jake'as Cohenas 33
Treneris Nevenas Spahija

Kol kas tyliai komplektuojasi Vitorijos „Baskonia“, turinti vos vieną naują žaidėją.

Baskai laimėjo svarbias lenktynes dėl Italijoje rungtyniavusio 24-erių amerikiečio gynėjo Shavono Shieldso. Tik prieš dvejus metus profesionaliai rungtyniauti pradėjęs Shieldsas Italijos čempionato finalo serijoje vilkėdamas Trento „Dolomiti Energia“ marškinėlius vidutiniškai pelnė po 21 tašką ir taip kaustė Eurolygos komandų dėmesį.

„Baskonia“ vadovai daug dėmesio skyrė lyderio Tornikės Šengelijos išlaikymui, kuris su klubu galiausiai susisaistė kontraktu iki 2022-ųjų. Tarp svarbesnių netekčių reikėtų paminėti latvį Jannį Timmą, kurį išlaikyti didelio noro neparodė pati „Baskonia“.

„Baskonia“

Pozicija Žaidėjas Amžius
PG Luca Vildoza 22
PG Marcelinho Huertas 35
SG Mattas Janningas 30
SG Jaysonas Grangeris 28
SG Shavonas Shieldsas 24
SG/SF Tadas Sedekerskis 20
SF Tornikė Šengelija 26
SF Patricio Garino 25
C Johannesas Voigtmannas 25
C Ilimane'as Diopas 23
PF/C Vincentas Poirier 24
Treneris Pedro Martinezas

Praėjusį sezoną į atkrintamąsias patekusi „Chimki“ vasarą tradiciškai dairosi atletiškų amerikiečių.

Vienas naujokų – trumpai žalgiriečiu praėjusį sezoną buvęs, bet vėliau Prancūzijoje atsigavęs Dee Bostas. Pamaskvės komanda taip pat vasarą įsigijo kuklios NBA patirties turintį Jordaną Mickey, iš Graikijos klubo „Promitheas“ pasikviestą Casey Pratherį ir Turkijoje pastaruosius trejus metus rungtyniavusį 31-erių gynėją Tony Crockerį.

Georgo Bartzoko komandoje bus ir naujokas rusas Piotras Gubanovas, tačiau jis ryškaus vaidmens klube neatliks.

Itin svarbus „Chimki“ organizacijos laimėjimas – rezultatyviausio praėjusio sezono Eurolygos žaidėjo Aleksejaus Švedo išlaikymas dar mažiausiai metams.

„Chimki“

Pozicija Žaidėjas Amžius
PG Dee Bostas 28
PG/SG Charlesas Jenkinsas 29
SG Casey Pratheris 27
SG Tony Crockeris 31
PG Stefanas Markovičius 30
SG Aleksejus Švedas 29
SG Viačeslavas Zaicevas 28
SG Jegoras Valcevas 29
SF Sergejus Monia 35
PF Andrejus Zubkovas 27
PF Piotras Gubanovas 31
PF Anthony Gillas 25
PF Jordanas Mickey 24
C Malcolmas Thomasas 29
Treneris Georgas Bartzokas

Intensyviai debiutui Eurolygoje ruošiasi ir istorinį sezoną žaisianti Las Palmaso „Gran Canaria Herbalife“ komanda, tarp kurios naujokų galima rasti ir Lietuvos krepšinio aistruoliams matytų veidų.

Aktyviai besistiprinantis Kanarų salyno klubas pasikvietė du buvusius Vilniaus „Ryto“ žaidėjus – 33-ejų D.J. Strawberry ir 31-erių Cleviną Hannah.

„Gran Canaria Herbalife“ taip pat sudarė kontraktą su patyrusiu prancūzu Kimu Tillie, 23-ejų britu Luke’u Nelsonu ir patirties Europoje jau turinčiu, tačiau Eurolygoje pirmąkart rungtyniausiančiu puolėju Chrisu Evansu.

Ispanijoje liko ir praėjusio sezono lyderis – 24-erių švedas Marcusas Erikssonas. Niekur neišvyko ir praėjusį sezoną puikiai rungtyniavęs bei Europos taurėje po 16,2 naudingumo balų rinkęs čekas centras Andrejus Balvinas.

„Gran Canaria Herbalife“

Pozicija Žaidėjas Amžius
PG Clevinas Hannah 31
PG Luke'as Nelsonas 23
PG Albertas Oliveris 40
SG D.J. Strawberry 33
SF Chrisas Evansas 27
SG Marcusas Erikssonas 24
PF Eulis Baezas 36
SF Oriolas Pauli 24
SF Xavi Rabaseda 29
PF Kimas Tillie 30
C Anžejs Pasečniks 22
C Lucasas Fischeris 23
C Andrejus Balvinas 25
Treneris Salva Maldonado

„Crvena Zvezda“ dominavimą Adrijos lygoje nutraukusi ir į Eurolygą įsibrovusi Juodkalnijos ekipa savo gretas elitinio turnyro kovoms stiprina legionieriais.

Europoje bene žinomiausias šios vasaros „Budučnost“ pirkinys yra Prancūzijos rinktinės gynėjas Edwinas Jacksonas, praėjusį sezoną vilkėjęs „Barcelonos“ marškinėlius. Į Aleksandro Džikičiaus komandą atvyksta ir eilę metų NBA praleidęs 30-metis aukštaūgis Earlas Clarkas.

Parašus ant sutarties su „Budučnost“ taip pat sudėjo ir amerikiečių tandemas – Aaronas Craftas bei Coty Clarke’as.

Komandoje ir toliau žais 24-erių praėjusio sezono komandos atakų lyderis bei naudingiausias žaidėjas Nikola Ivanovičius. Pasiliko ir komandai svarbus bosnis Nemanja Gordičius, praėjusį sezoną Europos taurėje vidutiniškai rinkęs po 11,7 taško.

„Budučnost“

Pozicija Žaidėjas Amžius
PG Aaronas Craftas 27
PG Nemanja Gordičius 29
PG Nikola Ivanovičius 24
SG Miličius Starovlahas 20
SG Petaras Popovičius 21
SG Edwinas Jacksonas 28
SG Suadas Šehovičius 21
SF Srdanas Kočičius 18
SF Bogdanas Bojičius 19
SF Coty Clarke'as 26
PF Filipas Barovičius 28
PF Aleksa Iličius 21
PF Danilo Nikoličius 25
PF Earlas Clarkas 30
C Zoranas Nikoličius 22
Treneris Aleksandras Džikičius
Komentarai:
D
Puikus straipsnis. Realiai vertinant kaip kasmet galima išskirti 4 kiek stipresnes ir 4 kiek silpnesnes komandas, o kitos daugiau-mažiau apyligės. Tai Žalgiris vėl greičiausiai kovos dėl 5-11 vietos lentelėje. Spėčiau dėl vietos kitame etape reikės konkuruoti su tokiom komandom kaip Efes, Barcelona, Armanis, Panathinaikos, Baskonia, Chimki, Maccabi. Laukia įdomus sezonas, reikia dar vieno pajėgaus įžaidėjo ir manau viskas yra įmonoma.
2018-08-12
+4
Atsakyti
Donce
Oly tikrai sustiprejo nes gavo Blatta. Tas zmogus laimi turnyrus.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-12
+6
Atsakyti
...
sakyciau pao kaip tik susilpnejo, apart Langfordo grybu prisirinko. Cska ir realas praktiskai nepasikeite, efes, armani ir maccabis vel individualistu streetbaleriu prisirinko, barca graziai padirbejo turetu but grazus komandinis zaidimas. Oly manau bus nenuspejami, visi like apart naujoku kaip ir susilpneja nuo praeito sezono pagal pavardes.
2018-08-12
-2
Atsakyti
as
efes pilsen ir armani atrodo labiausiai sustipreje
2018-08-12
-2
Atsakyti
T
Maccabi, tai ziaurus juokdariai, kuria juoduku street balleriu dream teama, :)))

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-12
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.