Nuotr.: Fotodiena.lt/M.Baranauskas
Nuotr. Fotodiena.lt/M.Baranauskas

Turkijos krepšinio federacija jau paskelbė savo nacionalinės ekipos kandidatų sąrašą artėjančioms FIBA lango kovoms rugsėjo mėnesį.

Jame yra ir trys NBA klubų garbę ginantys turkai – Ersanas Ilyasova, Cedi Osmanas ir Furkanas Korkmazas. Į rinktinę vėl kviečiamas ir neseniai natūralizuotas Tel Avivo „Maccabi“ naujokas Scottie Wilbekinas.

Turkai rugsėjo 14-ąją kausis namie su Juodkalnija, o po trijų dienų vyks į Slovėniją, kur susitiks su šeimininkų komanda.

Turkijos rinktinės kandidatų sąrašas:

Bugrahanas Tunčeras, Ayberkas Olmazas, Berkas Ugurlu, Berkanas Durmazas, Cedi Osmanas, Dogusas Balbay, Ege Araras, Ersanas Ilyasova, Furkanas Korkmazas, Gokseninas Koksalas, Metecanas Birsenas, Kartalis Ozmizrakas, Melih Mahmutoglu, Metinas Turenas, Omeras Yurtsevenas, Ridvanas Oncelas, Scottie Wilbekinas, Semihas Erdenas, Sertacas Sanli.

Komentarai:
Anonimas
Įdomu o kur Kanteris ?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-09
+1
Atsakyti
djgaffer
Ne tik Batuko nėra,bet ir Duverioglu,aukštaūgio iš Fenero.Taip patyrusio veterano Gulero,kaip ir jauno gynėjo Kenano Sipahi.Teko skaityti interviu su Ašiku,kad mielai padėtų rinktinei,bet matyt jo forma neįtikino trenerių.Nemažai yra negirdėtų pavardžių,kaip pvz.Tunčeras,Birsenas,Turenas,Oncelas.Jaunimo kryptimi pasuko turkų federacija.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-07
-7
Atsakyti
To alio
Prasti bairiai pas jus Pravieniškėse :)))
2018-08-07
-4
Atsakyti
alio
negalejo atvaziuotii,nes birkanas tavo mama birbina
2018-08-07
-1
Atsakyti
O kur
Birkanas Batukas ?
2018-08-07
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.