Nuotr.: USA Today Sports - Scanpix
Nuotr. USA Today Sports - Scanpix

Naudingiausiu NBA reguliariojo sezono žaidėju LeBronas Jamesas netapo nuo 2013 metų, tačiau šį prestižinį apdovanojimą jis gaus jau po pirmojo sezono su Los Andželo „Lakers“ apranga, prognozuoja ESPN žurnalistų komanda.

JAV sporto naujienų gigantės žurnalistai surengė balsavimą, kam kitą sezoną turėtų atitekti MVP prizas. Sąrašo viršuje atsidūrė 39,4 proc. balsų surinkęs LeBronas.

„Jis jau penkerius metus nelaimėjo šio prizo, bet kas, jei „Lakers“ pateks tarp keturių stipriausių komandų Vakaruose? Jamesas turi daug motyvacijos po šešerių metų pertraukos išvesti „Lakers“ į atkrintamąsias. Praėjęs sezonas LeBronui buvo monstriškas, o jame jis sužaidė daugiausiai minučių visoje lygoje.

Jei jis ir toliau laikys tokį ritmą, gerai susižais su jaunaisiais „Lakers“ žaidėjais, dideli šansai, kad LeBronas iškovos dar vieną MVP titulą savo karjeroje“, – Jameso šansai MVP lenktynėse vertinami tinklalapyje ESPN.

Sudarytoje prognozių lentelėje antrą vietą užima Naujojo Orleano „Pelicans“ lyderis Anthony Davisas, kuris surinko 30,3 proc. balsų.

Trečias – Kevinas Durantas su 12,1 proc. Praėjusį sezoną MVP tapęs Hjustono „Rockets“ vedlys Jamesas Hardenas daug pasitikėjimo pakartoti sėkmę nesulaukė – 6 proc. apklaustųjų tikėjo šio gynėjo galimybėmis. Penketuką baigia Giannis Antetokounmpo, kuris balsavime sulaukė 19 balų.

Komentarai:
Anonimas
as manau reiketu statyti uz kawai leonarda kofas turetu buti didelis o jei demonstruos gera forma kaip pries trauma gali buti geri pinigeliai
2018-08-12
+3
Atsakyti
tapkinas
Senas jau tas jusu Lebronas. Dar kitais metais pasispardys ir baigsis cia ta jo statistika. Yra toks dalykas kaip Ponas Amzius.
2018-08-09
+4
Atsakyti
Lucifer
Klausimas:

Prognozuoja, kad Lakers napateks į "Playoff", o LeBron taps MVP.

Prieštarauja tokia prognozė viena kitai, nes jei komanda nerodo gerų rezultatų tai iš jos žaidėjas MVP netampa nors ir turi antžmogišką statistiką.

Kur logika?
2018-08-09
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.