Nuotr.: USA Today-Scanpix
Nuotr. USA Today-Scanpix

Į NBA persikėlęs Luka Dončičius neseniai buvo paskelbtas favoritu laimėti kitų metų NBA naujoko apdovanojimą, tačiau yra ir kardinaliai skirtinga nuomonė.

14-uoju numeriu Denverio „Nuggets“ komandos pašauktas Michaelas Porteris išreiškė pritarimą nuomonei, kad slovėno talentas yra gerokai pervertintas.

Socialiniame tinkle „Instagram“ Porteris paspaudė „patinka“ prie komentaro, kuris kritiškai vertino Dončičiaus galimybes.

„Tai – neįtikėtina. Dončičius yra labiausiai pervertintas žaidėjas, kokį esu kada nors matęs“, – rašoma komentare, kuriam pritarimą išreiškė ir Porteris.

Ši „Nuggets“ naujoko veikla socialiniame tinkle greitai pateko į žiniasklaidos akiratį ir pasiekė Europą.

Pranešimus apie Porterio pritarimą minėtam komentarui pamatė bei sureagavo ir buvęs Dončičiaus komandos draugas Madride Dino Radončičius.

„Eurolygos MVP negali būti pervertintas. Traumuotas žaidėjas, per sezoną universitete nesužaidęs net penkerių rungtynių, gali būti pervertintas“, – rašė Radončičius.

Netrukus šiam pritarė ir Pietro Aradori, rungtyniaujantis Bolonijos „Virtus“ klube.

„Neįtikėtina, kokie arogantiški jie gali būti“, – rašė italas.

Būtent Radončičiaus paminėta trauma Porteriui pakišo koją NBA naujokų biržoje. Jam buvo prognozuojamas šaukimas pirmajame penketuke, tačiau per sezoną sužaidus viso labo trejas rungtynes, Porterio akcijas sumenkino. Tuo metu Dončičius buvo šauktas trečiuoju numeriu.

Komentarai:
dievas
Čia tai aukščiausias žurnalistikos lygis. Straipsnis apie tai, kas ką palaikino. Skaitant gėda už ''žurnalistą'' darosi :D
2018-08-10
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.