Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Detroito „Pistons“ komandą palikęs Stanas Van Gundy nėra tikras, ar jo trenerio karjera dar kur nors bus pratęsta – specialistas prakalbo apie tikimybę apskritai trauktis iš krepšinio.

Specialistas buvo atleistas iš Mičigano valstijos komandos, kur jį pakeitė atvykęs Dwane'as Casey. Po to Van Gundy rimtų pasiūlymų treniruoti kitą komandą nesulaukė, o neradęs darbo dabar 58-erių treneris svarsto trauktis.

„Jei būčiau gavęs darbą anksčiau, būčiau treniravęs, o dabar nesu tikras. Šiuo metu iš tikrųjų esu sutrikęs, neturiu supratimo dėl savo ateities. Žmona nori, kad pasitraukčiau iš krepšinio. Noriu kažką veikti, tačiau jei tai nebus treniravimas, nenoriu pernelyg daug veiklos. Jei nuspręsiu toliau siekti savo tikslų, aš treniruosiu“, – aiškino Van Gundy.

ESPN skelbia, kad jei Van Gundy nuspręs trauktis, treneris gali pasukti savo jaunesniojo brolio Jeffo Van Gundy keliu ir pradėti dirbti televizijoje. Buvusio „Pistons“ trenerio galvoje taip pat brandinama idėja dirbti universitete.

Praėjusį sezoną Van Gundy treniruojamas Detroito klubas laimėjo 39 kartus ir patyrė 43 nesėkmes bei antrus metus iš eilės praleido atkrintamąsias.

Per savo karjerą Van Gundy NBA lygoje taip pat yra dirbęs Majamio „Heat“ ir Orlando „Magic“ klubuose. Kaip vyriausiasis treneris Van Gundy yra iškovojęs 523 pergales ir patyręs 384 pralaimėjimus.

Komentarai:
To antanas
Ta pati ir tavo motina galvojo kuom blogas tas abortas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-14
+2
Atsakyti
antanas
Kam tas dvarneska reikalingas?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.