Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt
  • „Rytas“ sukirto rankomis su 28-erių metų 193 cm ūgio D.J. Seeley

  • Amerikietis praėjusį sezoną žaidė Las Palmo „Gran Canaria Herbalife“ klube

  • Europos taurėje gynėjo vidurkiai siekė 10,7 taško, 2 atkovotus kamuolius ir 2,7 rezultatyvaus perdavimo

  • 2016-17 m. Seeley rungtyniavo „Maccabi“ ir Eurolygoje pasižymėjo 7,3 taško vidurkiu

Vilniaus „Rytas“ pasirašė sutartį su praėjusiais metais Ispanijoje praleidusiu 28-erių metų 193 cm ūgio D.J. Seeley. Krepšininkas papildys sostinės klubo gynėjų grandį.

D.J. Seeley

D.J.  Seeley
Komanda: Vilniaus Rytas
Pozicija: SG
Amžius: 28
Ūgis: 193 cm
Svoris: 88 kg
Gimimo vieta: Kalifornija, JAV

Gynėjas pakeis Beną Madgeną, apie kurio išvykimą oficialiai buvo paskelbta sekmadienio vakarą.

Seeley praėjusį sezoną atstovavo Las Palmo „Gran Canaria Herbalife“ ekipai, kuri dalyvavo Europos taurėje. Šiose pirmenybėse iš Kalifornijos kilęs žaidėjas rinko po 10,7 taško, atkovojo po 2 kamuolius ir atliko 2,7 rezultatyvaus perdavimo.

„Tai yra gynėjas gerai valdantis kamuolį, kuris puikiai gali kurti sau bei komandos draugams“, – naujoką vertino vyr. treneris Dainius Adomaitis. – Seeley yra patikimai gynyboje rungtyniaujantis žaidėjas, turintis aukščiausio lygio krepšinio patirtį.

Gynėjų grandyje ieškojome krepšininko, kuris galėtų patikimai rungtyniauti ne tik puolime, bet ir gynyboje.“

Nacionaliniame Ispanijos čempionate gynėjas reguliariojo sezono metu vidutiniškai pelnė po 10,6 taško, atkovojo 2,2 kamuolio, atliko 2,5 rezultatyvaus perdavimo, o tritaškius pataikė 42 proc. taiklumu.

Krepšininkas savo karjeroje rungtyniavo Serbijoje, Vokietijoje, JAV, Turkijoje, o pastaruosius trejus metus vilkėjo „Gran Canaria“ bei „Maccabi“ ekipų marškinėlius.

2016-2017 m. sezone Eurolygoje atletas vidutiniškai per 20 minučių pelnydavo po 7,3 taško, atkovodavo po 2 kamuolius, atlikdavo po 2,6 rezultatyvaus perdavimo ir surinkdavo po 6,8 naudingumo balo.

„Ryto“ komplektacija:

Vilniaus „Rytas“

Pozicija Žaidėjas Amžius Ūgis
PG Chrisas Krameris (naujiena) 30 191
PG Mattas Farrellas (naujiena) 22 185
PG/SG Mindaugas Girdžiūnas 29 188
SG D.J. Seeley (naujiena) 28 193
SG Deividas Sirvydis 18 202
SG Margiris Normantas 22 194
SF Arnas Butkevičius 25 197
SF/PF Eimantas Bendžius (naujiena) 28 206
PF Dominique'as Suttonas (naujiena)
31 196
PF/C Martynas Echodas 20 206
C Evaldas Kairys (naujiena) 27 207
Treneris Dainius Adomaitis (naujiena)
Sutartys
baigėsi:
Rimas Kurtinaitis, Mindaugas Lukauskis, Loukas Mavrokefalidis, Jimmy Baronas, Artūras Jomantas (negrįš), Travisas Petersonas, Egidijus Mockevičius (negrįš), Rokas Giedraitis (negrįš), Benas Madgenas (negrįš)
Domina: Norbertas Giga

Seeley žaidimo epizodai:

Komentarai:
Vyrukas
Ziuriu ir cia spuoguiti nelaimingi mazvaikiai renkasi:))

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-15
-7
Atsakyti
Siemet uz legionierius tikrai galima pagirt ryta, tiek Sutton tiek Sealey rimtas pastiprinimas.
2018-08-13
+5
Atsakyti
to zalfanians
Raudonos kurwos pakalike, kiek dar ta pati kartosi? Zalgiris su Saru zvaigzdziu neima. Zalgiris ir su vidutiniokais yra Eurolygos elite bei lkl zagina tavo raudona sliuxa. Matem tavo kleiza praeito sezono agonijoje:DDDDD
2018-08-13
-1
Atsakyti
zalfanians
kysa jie ta saro alga 300 nors us miliciu 150 gavo o uz vokieti puse limono net gavo is rockets,kevalui sumazino ulanovui pakele tai lygibe,o kur eurolygos saibos dar,juk skolu neber sake,o pirkinai tikrai ne didesnes algas tures nei iseje turejo,o cia bure pasakas apie generalini,nori juk 1limono ,tai gal geriau nors ir uz 250k pasiimt ir pasiimt koki zaideja nei isvis jokio neturet,jai po tokio gero sez nieks nesiule nesiulys ir toliau komedija jums zali:D o mano rytelis atsigauna su kleiza
2018-08-13
-6
Atsakyti
to NBA7
Pusdebili, o kur gi tavo Payton Siva bei Josh Owens?:DD Eilini syki su savo raudona kurwa sedesite mesle.
2018-08-13
-12
Atsakyti
Ko cia gincijates
Zalgiris visiem laikam Lietuvos pasididziavimas, rytas gali pirkt ka nori, vistiek liks antrarusiai. Peace

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-13
-7
Atsakyti
x
r -

nelygink Grigonio su Bendžium jie skirtingų pozicijų ir pasikartosiu jau jei Bendžių stato sunkiu kraštu - tragedija. ;sabeckio su sirvydžiu nes akivaizdus skirtumas kažin ar sirvydis iš vis kils nuo suolo,; Birutis ir Kairys hmm vienam piešiama karjera NBA kitas trinėsi po antrarūšes turkijos komandas gal sezono pradžioje galima dėti ligybė ženklą bet gale abejoju.
2018-08-13
Atsakyti
NBA7
Na Rytas rimtai stiprinasi dar jei centrą normalu suras ne mazesnio kaip 2.10m ūgio kietai žaidžianti baudos aikštelėje, kad būtų geras gynyboje ir daug kamuolių atkovojantis ir būtų žvėris monstras galintis sustabdyti Žalgirio centrus Davisa ir Biruti.

LKL

1.RYTAS

2.LIETKABELIS

3.ŽALGIRIS

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-13
+8
Atsakyti
r
Tarpsezoniu iš Žalgirio išėjo/buvo paskolinti/atleisti 7 žaidėjai: Pangos, Micič, Toupane, Udrih, Masiulis, Valinskas, Sajus. Iš Ryto išėjo/buvo atleisti 8 žmonės: Giedraitis, Mavrokefalidis, Petersonas, Lukauskis, Jomantas, Madgenas, Mockevičius, Baronas. Vertinant išėjusių žaidėjų kokybę, mano akimis Žalgirio praradimai atrodo didesni. Per vasarą Žalgiris nupirko+paėmė jaunimo 6 žmones: Wolters, Walkup, Grigonis, Birutis, Sabeckis, Gebenas. Ryto vasaros pirkiniai/jauni žaidėjai irgi 6 žmonės: Seeley, Sutton, Bendžius, Kairys, Sirvydis, Farell. Pagal kokybę galima apytiksliai vertint, kad Grigonis=Bendžius, Birutis=Kairys, Sabeckis=Sirvydis, bet kiti Ryto pirkiniai atrodo rimčiau. Atmetus dievinimą dėl praėjusio sezono rezultatų, man (ir kiekvienam normaliam žalių sirgaliui) kyla paprastas klausimas - ką per visą vasarą veikė žalių vadyba? Ypač kontekste, kad Žalgiris ruošiasi Eurolygai, o Rytas - Europuoduko varžyboms.
2018-08-13
+2
Atsakyti
Idomumo delei pasiziurek kiek praeitame sezone Zalgiris tritaskiu eurolygoje pataikydavo...Kiek kartu buvo taip,kad po kelis tritaskius per rungtynes pataiko ir laimi.Krepsinis ne vien tritaskiais yra grindziamas jaunuoli.O ir tikrai negalima sakyti,kad Rytas neturi metiku.Suzaidus derini ir gavus erdves metimui is tritaskio,nepasitikeciau tik centrais,o visi kiti tikrai gali pataikyti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-13
Atsakyti
Na snaiperiu komanda renkas
Isvivaizduojamas ryto startas: Echodas, Sutton, Butkevicius, Sealley, Kramer tai ne vienas is siu negali bent kiek stabiliau is toli mesti, bus puikus sansas varzovams susispausti po krepsiu, nuo suolo jeigu bendziu leis pf, tai bus visiska patranku mesa po krepsiu, gynyboje gi jis pries nieka nepasigins, Kairys medis, Girdziunas gal kiek normalesnis, Farrell ale metikas, bet Lietuvoje jau tokia begale tu one trick ponny buvo, kad sunku ir suskaiciuoti ir nei vienas nieko ryskaus neatnese. Dar du bus ir viskas, na mano nuomone nestipresne komanda nei pernai tikrai... labai daug ryskiu minusu, jau nekalbant, kad pagrindinis pf bus 196 cm ugio...
2018-08-13
+6
Atsakyti
jega pirkiniai, bet dar toli nuo pilnos komplektacijos.. tas is NCAA kate maise, realiai tik trys patikimi gynejai, nes Sirvydis Eurocupe too risky. Butkevicius, deja, injury prone, Kairys tik is bedos, o ir tas pats Echodas nelabai stabilus. Reiktu dar vieno SG/SF ir dar vieno PF/C - bet net ir tada dar nebutu labai jau gilus suolas, turint omeny kad sezono metu kartais tenka zaist be dvieju ar net triju traumuotu zaideju
2018-08-13
+3
Atsakyti
DatomeGerbiamiegji, žaidė Gran Kanarijoj, dabar debiutuos Eurolygoj, turėjo pavyzdinius ale status toj komandoj, bet kažkas su juo vistiek negerai jeigu jie debiutuodami eurolygoj nepasiūlė jam kontrakto pratesimo, o jis žais eurocupe. Nėra jis toks ir geras, matėsi visas jo lygis eurolygoj maccabi kai žaidė, tai manau Gran Kanarijos vadovai geriau žino ką rinktis. Ir nemanau, kad daugiau 200k euru mokėjo rytas už jį. Išvis tik žinomas kašioras jis, bet neturi išskirtinių sugebėjimų. Juoknigiausia, kai laikraštiniai šunys vėl loja, kad Grigonis, Milas nieko nepadarys.. Grigonis vienas geriausiai besiginančių žaidėjų apskritai Europoj šiuo metu, tai net juokinga tuos kliedesius girdėt. Nenustebčiau jeigu ryte jis žais SF, tai nuo Ules per kutneri gerai gaus.


o vel didysis basketnews ekspertas islindo ;D
2018-08-13
+5
Atsakyti
zalfaniansko lendat cia? pavydit normaliais legionieriais? pagaliau rytas pradejo imti normalius legionierius o ne seniu mazaugius baltus amerikiecius,savo paziurekit pirkiniu i miliciaus pangoso ir toupano vietas,tikros bombos is vokieciu lygos,komandoje kavelas ir jankis sensta ,komanda islipo is skolu gavo saibu is eurolygos kruva,is lankomumo pasidaryt turejo, o biudzetas tas pas,bet pagal komplektacija regis ir pamazejo,o visiems zalfaniukam pabirbina proteli su tipo generalinio nebuvimu ir tie laimingi tyli,ok sarui ir ulanovui algos pakylo ,bet kevalas susimazino,juk skolu neber gavo ispirkas uz vokieti ir miliciu ,kur pirkiniai eurolygos lygio ? :D babkes eina eina :D mldc rytas come on


Šaras gi dar +300K kainuos :) Čia maždaug skirtumas tarp EuroCup ir Eurolygos lygio žaidėjo.
2018-08-13
-15
Atsakyti
zalfanians
ko lendat cia? pavydit normaliais legionieriais? pagaliau rytas pradejo imti normalius legionierius o ne seniu mazaugius baltus amerikiecius,savo paziurekit pirkiniu i miliciaus pangoso ir toupano vietas,tikros bombos is vokieciu lygos,komandoje kavelas ir jankis sensta ,komanda islipo is skolu gavo saibu is eurolygos kruva,is lankomumo pasidaryt turejo, o biudzetas tas pas,bet pagal komplektacija regis ir pamazejo,o visiems zalfaniukam pabirbina proteli su tipo generalinio nebuvimu ir tie laimingi tyli,ok sarui ir ulanovui algos pakylo ,bet kevalas susimazino,juk skolu neber gavo ispirkas uz vokieti ir miliciu ,kur pirkiniai eurolygos lygio ? :D babkes eina eina :D mldc rytas come on
2018-08-13
+5
Atsakyti
Gerbiamiegji, žaidė Gran Kanarijoj, dabar debiutuos Eurolygoj, turėjo pavyzdinius ale status toj komandoj, bet kažkas su juo vistiek negerai jeigu jie debiutuodami eurolygoj nepasiūlė jam kontrakto pratesimo, o jis žais eurocupe. Nėra jis toks ir geras, matėsi visas jo lygis eurolygoj maccabi kai žaidė, tai manau Gran Kanarijos vadovai geriau žino ką rinktis. Ir nemanau, kad daugiau 200k euru mokėjo rytas už jį. Išvis tik žinomas kašioras jis, bet neturi išskirtinių sugebėjimų. Juoknigiausia, kai laikraštiniai šunys vėl loja, kad Grigonis, Milas nieko nepadarys.. Grigonis vienas geriausiai besiginančių žaidėjų apskritai Europoj šiuo metu, tai net juokinga tuos kliedesius girdėt. Nenustebčiau jeigu ryte jis žais SF, tai nuo Ules per kutneri gerai gaus.
2018-08-13
+7
Atsakyti
x
jūs nesvaikit kad Bendžius yra atsarginis, jis buvo paimtas kaip starto žaidėjas .
2018-08-13
Atsakyti
jhj
peza apie savo legionierius durneliai apcioje,pernai zalgiri buvo 6 legionieriai o ryte dabar 4? tai pas zalgiri buvo legionieriu kratynis? visi buvo vos nepagrindiniai zaidejai,rytuj dar reik gero centro ir sunkiojo krasto uzsienieciu,ziurekit rigtine jai lietuviu reik,kam moket lietuviui dvigubai didesne alga kad jis lietuvis? nors vidutinio lygio,ka is centru ir sunkiuju lietuviu galmetu rytas paimt? lavrinovicius gal? ka? :D
2018-08-13
-7
Atsakyti
Duok Dieve visi rinktų sudėtį pagal kišenę. Galėjo šiaip ir Juškevičių imti. O Rytui ir Lietkabeliui nežinia kaip seksis su chemistry surinkus naujas sudėtis. Ypač Rytui turint Sutton, Seeley, Farrell kuris pirmą kartą bus užsienyje ir nutrūkęs nuo grandinės. Dar neaišku koks centras bus. Lietuviai kaip Echodas ir tyleniai Girdžiūnas su Butkevičium tikrai nebus rūbinės lyderiai. Bendžius, Kairys ir Krameris matyt bandys laikyti frontą :)
2018-08-13
-11
Atsakyti
Aistei
Na, viską ką surasei, viens prie vieno galima pritaikyt ir Žalgiriui - rimtesnės pergalės kas 20m, ir kas toliau po savaitės euforijos? O gi viskas tas pats ką pritaikė rytui - moralo esmė yra tame jog tikriems fanams( tiek Žalgirio, tiek Ryto, tiek kitų komandų) nėra esminis dalykas kiek dažnai pasiekiamos pergalės, tiesiog yra sergama už klubą ir jei prie viso to dar ir ateina skambios pergalės - tai tik viso labo papildomos teigiamos emocijos fanams

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-13
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.