Nuotr.: AFP – Canpix
Nuotr. AFP – Canpix

Kas laimės NBA Rytų konferenciją, kuomet LeBronas Jamesas išvyko į Vakarus? Kas turi daugiausiai galimybių Vakaruose „Warriors“ klubą išstumti iš sosto? Ir kas laimės artėjantį čempionatą? Šiais klausimais savo prognozę pateikia ESPN žurnalistai.

Rytų konferencijoje daugiausiai šansų nugalėti turi Bostono „Celtics“, mano žurnalistai. Kyrie Irvingo, Jaysono Tatumo ir Gordono Haywardo atstovaujama ekipa surinko 153 taškus, o pirmąsias vietas jai skyrė 84,9 proc. apklaustųjų.

„LeBronui išvykus iš Rytų, oficialiai pranešame, kad favoritė laimėti konferenciją tapo „Celtics“, – rašo ESPN.

Jono Valančiūno ginama Toronto „Raptors“ su 83 taškais (15,1 proc. pirmų vietų) atsidūrė antroje vietoje.

„Raptors“ pozicijos yra tikrai geros. Ypatingai jos sustiprės tuo atveju, jeigu komanda turės sveiką Kawhi Leonardą“, – teigia ESPN.

Trečioje pozicijoje su 53 taškais atsidūrė Filadelfijos „76ers“, ketvirtoje – Indianos „Pacers“ su Domantu Saboniu (5 taškai), o Majamio „Heat“, Milvokio „Bucks“ ir Vašingtono „Wizards“ gavo po 1 tašką.

Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Vakarų konferencijos favorite laikoma „Golden State Warriors“, kuri surinko 165 taškus. Tai maksimalus skaičius – visi žurnalistai mano, kad Steve’o Kerro auklėtiniai vėl pateks į finalą.

Šią vasarą „Warriors“ savo sudėtį dar labiau sustiprino pasikviesdama DeMarcusą Cousinsą, kuris, grįžęs po traumos, starto penkete turėtų prisijungti prie Stepheno Curry, Klay Thompsono, Draymondo Greeno ir Kevino Duranto.

Tiesa, ESPN pastebi, kad Cousinsui reikės laiko įsilieti į komandą, be to, Vakarų konferencija šiemet dar labiau sustiprėjo, todėl klubui gali kilti sunkumų.

Antroje vietoje laimėti Vakarų konferenciją – 89 taškus gavusi Hjustono „Rockets“, kuri vakar oficialiai sudarė kontraktą su Carmelo Anthony.

Trečioje pozicijoje liko 16 taškų surinkusi Oklahomos „Thunder“. Tuo metu naujoji LeBrono Jameso ekipa Los Andželo „Lakers“ su 13 taškų yra ketvirtoje pozicijoje.

Žurnalistai taip pat neabejoja, kad kitais metais NBA laimės „Warriors“. Šiame balsavime visi apklaustieji buvo vieningi ir „Warriors“ vėl surinko maksimalų skaičių taškų (165).

„Visos likusios komandos turi du variantus: arba suburti komandą, kuri būtų pakankamai pajėgi keturis kartus įveikti „Warriors“, arba choru skųstis ir stebėti, kaip ji laimi dar vieną titulą“, – rašo ESPN.

Antroje pozicijoje triumfuoti pirmenybėse atsidūrė Bostono „Celtics“ (70 taškų), trečioje – „Rockets“ (35), ketvirtoje – „Raptors“ (13).

4 taškus balsavime surinko „Lakers“, po tris – „Thunder“ ir „76ers“.

Komentarai:
visada apsimoka pasikapoti
vieni ateina kiti iseina, o huoston nepasikapojo su warriors? gera dave vaizda.. aisku siemet houstona laikau silpnesniu... o boston kaip niekada pajegu pasikapoti su warriors, idomus sez laukia,traumos gydomos, naujos traumos laukia, gali ir visas waririos avaigzdynas iskristi su traumom ir hana bus...
2018-08-14
-2
Atsakyti
Sabavniokas
Raptors galimybes yra net didesnes laimeti Eurovizija, nei Nba, nes tada prie komandos galetu prisijungti ir Drakes. O sansai Kanadai but primtai i eurovizija yra irgi kaip niekad dideli, nuo Australijos prisijungimo. Pagalvokit lietuviai aisku balsuotu del Valanciuno. Kas sutinka su mano nuomone, kad jie geriau aukotu si sezona del eurovizijos ir ruostusi rimtai? Nes del Worrios dbr, bent pora metu net neapsimoka kapotis del finalo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-14
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.