Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Vienerius metus Oklahomos „Thunder“ gretose praleidęs Carmelo Anthony šio miesto sirgaliams parašė atsisveikinimo laišką.

„Žinau, jog tai tebuvo vienas sezonas, tačiau nuo to laiko, kai atvykau į Oklahomą, komanda, organizacija ir, žinoma, neįtikėtini šio nuostabaus miesto fanai mane sutiko labai šiltai. Visą sezoną rungtynes po rungtynių palaikėte mane ir sirgote už visą komandą. Toks nuoširdus palaikymas stūmė mane į priekį viso sezono metu“, – laišką pradėjo Anthony.

„Išmokau, jog gyvenime viskas nesiklosto taip, kaip norėtųsi. Norėjau, jog viskas pasisektų ir komandai būčiau padėjęs iškovoti titulą. Atsiprašau, jog tai neįvyko, kol buvau čia“, – tęsė krepšininkas.

Anthony taip pat padėkojo ne tik fanams, bet ir komandos draugams bei treneriams.

„Ačiū Russui (Russellui Westbrookui, – aut.), Paului George‘ui, Samui Presti, vyriausiajam treneriui Billy Donovanui, asmeniniams treneriams ir visiems darbuotojams, kurie sunkiai dirbo „Cheseapeake Energy“ arenoje“, – teigė Carmelo.

„Visus jus labai gerbiu. Galų gale, ačiū ponui Clay Bennettui už tai, jog jis manimi patikėjo. Šis mano karjeros etapas yra baigtas, tačiau iki visos istorijos pabaigos – dar labai toli“, – laišką užbaigė Anthony.

Anthony po šio sezono paliko „Thunder“ ir buvo išmainytas į Atlantos „Hawks“, kuri krepšininką atleido ir taip jam leido sudaryti sutartį su Hjustono „Rockets“.

Praėjusį sezoną puolėjas vidutiniškai pelnė po 16,2 taško, atkovojo po 5,8 kamuolio ir atliko po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Mangis
i tave tai tavo motina net nebededa vilciu lavone :]

2018-08-14 22:25

Donce

Durantui kokiam gal ir reiktu atsiprasyt, bet i sita lavona nieks net ir nedejo tokiu vilciu.

--

parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-15
+2
Atsakyti
Donce
Durantui kokiam gal ir reiktu atsiprasyt, bet i sita lavona nieks net ir nedejo tokiu vilciu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-14
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.