Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Artėjančiam sezonui besiruošiančio Vašingtono „Wizards“ vidurio puolėjo Dwighto Howardo asmeninis treneris Justinas Zormelo atskleidė ambicingus aukštaūgio tikslus.

„Jis nori pakeisti savo žaidimo stilių ir tapti panašesniu į Anthony Davisą ir Keviną Durantą, tačiau būti savita šio derinio versija“, – teigė Zormelo, kuris pridėjo, jog krepšininkui yra parengęs ypatingų planų.

„Turėjau sugalvoti, kaip pakeisti jo žaidimo stilių, kuris tiktų šiandieninei NBA. Mes pridėjome kamuolio varymąsi, metimą iš tolimesnių distancijų. Tiesiog visiškai pakeisti jo mąstymą, kuriuo jis rėmėsi anksčiau. Sugalvojau, kaip tai padaryti, o jis prie to prisitaikė gan greitai“, – tęsė asmeninis Howardo treneris.

Zormelo taip pat atskleidė, jog vidurio puolėjas planuoja tęsti karjerą iki 40-ies metų.

Praėjusį sezoną Howardas nuo baudų metimų linijos atakavo 57,1 proc. taiklumu, o tai geriausias krepšininko rodiklis nuo 2010-2011 m. sezono. Vis tik praėjusiais metais Howardas išmetė viso labo 7 tritaškius, iš kurių tikslą pasiekė vos vienas.

Praėjusiame sezone aukštaūgis per rungtynes pelnydavo po 16,6 taško ir sugriebdavo po 12,5 kamuolio.

Komentarai:
nz
nezinau, manau kad geriausiu atveju jis ir taps tik panasiu i Duranta arba Davisa. Taciau toks kaip durant ar davis yra vienas, tik jie bus savo geriausia versija. Nori but geresnis - buk tikrasis howardas,dominuok po krepsiais, o ne bandyk prisiderinti prie siuolaikines nba. Nes geresniu nba busi greiciau jau tada, kai taisykles keisi, o ne prie ju derinsies. Tai tik mano nuomone

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-15
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.