Nuotr.: TASS – Scanpix
Nuotr. TASS – Scanpix

Krepšinis ir sportas savo poveikį turi ne tik arenose, bet ir gerokai už jos ribų. Tuo neseniai galėjo įsitikinti Krasnodaro „Lokomotiv“ organizacija.

Rusijos klubas sulaukė gerbėjos Tatjanos laiško, kuriame buvo išdėstyta netikėta padėka visai praėjusio sezono ekipai.

Laiške vietos krepšinio aistruolė papasakojo, kad prieš kurį laiką ją buvo ištikęs insultas, dėl kurio ji prarado atmintį. Tatjanos tikinimu, jos sveikata pradėjo gerėti stebint būtent „Lokomotiv“ žaidimą.

„Tai buvo diena, kai rytoj turėjo būti mano gimtadienis, ketinau eiti stebėti „Lokomotiv“ ir „Daruššafaka“ rungtynes, tačiau galiausiai mane ištiko insultas. Pamiršau kiekvieną žodį, kurį kada nors žinojau. Pamiršau net savo, vaikų vardus, daiktų pavadinimus. Net ir maldas.

Visgi praėjus trims dienoms nuo to atsitikimo, vyko krepšinio rungtynės. Stebint jas, negalėjau prisiminti daug detalių, bet kažkodėl viskas atrodė aišku. Atpažinau Mardy Collinsą, vėliau pamačiau ir trenerį Sašą Obradovičių.

Pradėjau kartoti jų vardus kaip pakvaišusi. Dar ir dar kartą. Kitą dieną, kai pradėjau prisiminti kai kuriuos svarbius žodžius, staiga prisiminiau visus „Lokomotiv“ žaidėjus. Tuomet ir supratau, kad vieną dieną viskas vėl bus kaip anksčiau ir būsiu sveika.

Dėkoju visiems praėjusio sezono sudėties treneriams ir žaidėjams, kurie man padėjo. Visuomet jus prisiminsiu, kad ir kur jūs bebūtumėte“, – rašoma laiške.

Komentarai:
Grazu
Sveikatos šiai moteriai :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-18
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.