Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix
  • Giannis Antetokounmpo neprisijungs prie Graikijos rinktinės rudens FIBA lange

  • Kiek anksčiau graikų treneris neabejojo, kad Milvokio „Bucks“ žvaigždė atvyks į nacionalinės komandos stovyklą

  • Graikai yra iškovoję visas 6 pergales

  • Graikijos rinktinės kandidatų sąraše yra 14 pavardžių

Giannis Antetokounmpo nepadės Graikijos rinktinei rugsėjį vyksiančiose pasaulio čempionato atrankos varžybose. Graikijos rinktinė paskelbė 14 krepšininkų sąrašą rudens FIBA langui, kuriame nėra už Atlanto spindinčio žaidėjo pavardės.

Nors pastarąjį kartą Giannis Graikijai atstovavo tik 2016-aisiais metais atrankoje į olimpines žaidynes, buvo manoma, kad krepšininkas galės padėti savo šalies rinktinei rudenį.

„Manau, jog rugsėjį Giannis bus su mumis, nebent atsitiktų kažkas neprognozuojamo ar itin svarbaus. Jis žino viską apie mūsų stovyklą, turi treniruočių programas. Jis parodė susidomėjimą ir manau, jog jis bus kito etapo pirmosiose rungtynėse“, – birželio mėnesį teigė vyriausiasis treneris Thanasis Skourtopoulos.

Priežastys dėl Antetokounmpo nebuvimo kandidatų sąraše neskelbiamos.

Geriausią karjeros sezoną už Atlanto sužaidęs 23-ejų metų krepšininkas Milvokio „Bucks“ gretose vidutiniškai pelnydavo po 26,9 taško, atkovodavo po 10 kamuolių ir atlikdavo po 4,8 rezultatyvaus perdavimo.

L grupėje rungtyniaujanti Graikijos rinktinė trečiadienį pradės pasiruošimą kovoms su Serbijos ir Gruzijos krepšinio rinktinėmis.

Graikija pirmajame etape iškovojo visas 6 pergales. Taip pat šioje grupėje kovoja Estijos, Vokietijos bei Izraelio rinktinės.

Graikijos rinktinės kandidatai: Thanasis Antetokounmpo, Panagiotis Vassilopoulos, Nickas Calathes, Giannoulis Larentzakis, Vangelis Mantzaris, Vangelis Margaritis, Ioannis Bourousis, Konstantinos Mitoglou, Tyleris Dorsey, Georgios Papagiannis, Kostas Papanikolaou, Ioannis Papapetrou, Georgios Printezis ir Kostos Sloukas.

L grupė:

Pos
Komanda
GM
W
L
HW
HL
Diff
1 Graikijos rinktinė 6 6 0 3 0 13.5
2 Vokietijos rinktinė 6 6 0 3 0 15.7
3 Serbijos rinktinė 6 4 2 2 1 10.8
4 Izraelio rinktinė 6 3 3 2 1 -3.3
5 Gruzijos rinktinė 6 2 4 1 2 -5.8
6 Estijos rinktinė 6 2 4 2 1 -7.3
Komentarai:
Anonimas
tai tik patvirtina, kad niekam neidomi sita atranka.
2018-08-21
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.