Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Po prasčiausio sezono karjeroje į Hjustoną atvykstantis Carmelo Anthony sulaukia vis didesnio būsimų komandos draugų palaikymo.

Dabar apie 34-erių metų veterano sportinę formą pasisakė naudingiausias praėjusio reguliariojo sezono žaidėjas ir Hjustono „Rockets“ žvaigždė Jamesas Hardenas.

Pastarasis buvo vienas didžiausių Anthony perėjimo į Hjustoną šalininkų, todėl dabar neabejoja bičiulio nauda Teksaso klubui ir greita jo adaptacija.

„Praėjusį sezoną tapau MVP, o dabar prie mūsų prisijungė Carmelo. Su juo turėtų būti lengva. Darbas visada būna lengvas, kai aplink save turi tiek talentingų ir gerai krepšinį suprantančių vaikinų, kurie mėgsta bendrauti.

Visame pasaulyje visiems aišku, ką Carmelo atneša komandai ir tai, kad jis yra labai talentingas vaikinas. Jis vis dar gali daug ką nuveikti“, – pasakojo Hardenas.

Jam antrino ir komandos draugas P.J. Tuckeris.

„Visi apie Melo dabar kalba ne pačius optimistiškiausius dalykus. Tiesa ta, kad Melo yra puikus krepšininkas. Jis yra vienas geresnių puolančių žaidėjų per visą NBA istoriją. Jis atvyksta į komandą, kuri renka daug taškų, todėl Anthony čia pritaps“, – sakė krepšininkas.

Anthony pelnomų taškų karjeros vidurkis yra 24,1, tačiau jis praėjusį sezoną smuko iki 16,2 taško, o tai – prasčiausias Carmelo rodiklis per visą jo karjerą. Tai paskatino kalbas, kad atleto saulė po truputį leidžiasi.

„Rockets“ treneris Mike'as D'Antoni taip pat dar nėra apsisprendęs dėl Anthony vaidmens ir svarsto rungtynėse jį kelti nuo atsarginių suolelio.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.