Nuotr.: Facebook.com
Nuotr. Facebook.com
  • Gentile negalės dalyvauti išankstinėje „Rockets“ treniruočių stovykloje

  • To priežastis – puolėjas dar nepasveiko po rankos piršto lūžio

  • Krepšininkas prie „Rockets“ prisijungs tuomet, kai prasidės oficialus pasirengimas sezonui

  • Italas su „Rockets“ sudarė kontraktą laikotarpiui, kuomet vyks pasiruošimas sezonui

Alessandro Gentile atsisakė Hjustono „Rockets“ komandos generalinio direktoriaus pasiūlymo prisijungti prie rugsėjo mėnesio pradžioje vyksiančios treniruočių stovyklos Bahamuose, kurioje dalyvaus klubo žvaigždės – Chrisas Paulas, Carmelo Anthony ir Jamesas Hardenas.

Italijos rinktinės lengvasis kraštas, gebantis žaisti atakuojančio gynėjo pozicijoje, pasiūlymo atsisakė dėl gegužės mėnesį patirto rankos piršto lūžio. Teigiama, jog po atliktos operacijos krepšininkas dar nėra visiškai atsigavęs ir prie ekipos draugų turėtų prisijungti rugsėjo pabaigoje prasidėsiančioje oficialioje treniruočių stovykloje.

25-erių Gentile kontraktą su Teksaso valstijos ekipa pasirašė rugpjūčio 19 dieną. Sutartis galioja tik pasiruošimo sezonui laikotarpiui, o po jo klubas turės nuspręsti, ar kontraktą pratęsti, ar jį nutraukti.

NBA duonos dar neragavęs italas nuo 2011 metų žaidė Milano „AX Armani Exchange“ ekipoje, o 2016 – 2017 metų sezone buvo trumpam persikėlęs į Atėnų „Panathinaikos“ komandą.

Per šešis sezonus Eurolygoje Gentile vidutiniškai rinkdavo po 10,7 taško, sugriebdavo po 2,5 kamuolio ir atlikdavo po 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

Praėjusiame sezone 200 cm ūgio puolėjas vilkėjo Italijos aukščiausioje lygoje žaidžiančios Bolonijos „Virtus“ marškinėlius ir fiksuodavo solidžius statistinius rodiklius – po 16,8 pelnomo taško, 6,3 atkovoto kamuolio ir 3,4 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Kazkas
Nu bet jis ne rockets los o virtus bologna ane

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-09-02
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.