Nuotr.: bcneptunas.lt
Nuotr. bcneptunas.lt

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai nuo šiol vairuos naujutėlius „Toyota“ automobilius, kuriuos šiandien klubui pristatė rėmėjų gretas artimiausiems trejiems metams papildžiusi įgaliota šių automobilių atstovė Lietuvoje – UAB „Solorina“.

Prie „Švyturio“ arenos vykusio oficialaus perdavimo metu „Neptūno“ treneriams ir krepšininkams buvo įteikti rakteliai nuo „Avensis“, „Corolla“ bei C-HR automobilių.

„Mums buvo labai svarbu rasti ilgalaikius partnerius su kuriais galėtume nuosekliai vystyti bendradarbiavimą. Džiugu, kad klubo rėmėjų gretas papildė krepšinį mylinti kompanija“, – sakė „Neptūno“ direktorius Vilius Sukonas.

„Daugelis klaipėdiečių įvardintų „Neptūno“ krepšinio komandą kaip vieną iš ryškiausių Klaipėdos simbolių, todėl priimti sprendimą dėl bendradarbiavimo nebuvo sunku, – sakė UAB „Solorina“ generalinis direktorius Darius Bartkėnas. – Kiekviena partnerystė suteikia naujų minčių, patirties bei galimybių.

Esu tikras, šis ryšys bus abipusiai naudingas. Juolab komandinis darbas ir komandinis sportas turi daug bendro. Visų UAB „Solorina“ darbuotojų vardu noriu palinkėti atsinaujinusiai „Neptūno“ komandai ryžto, sportinio azarto ir garbingų pergalių. Ir be abejo, saugaus kelio!“

Nuotr. bcneptunas.lt

Komentarai:
anyžius
Numeriai galėjo būti (KNZ) - Klaipėdos Neptuno Žaidėjas :)
2018-08-31
-2
Atsakyti
Nereikia „su“. Tiesiog „automobiliais“.
2018-08-31
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.