Nuotr.: V.Mikaitis
Nuotr. V.Mikaitis

Populiaraus krepšinio žaidimo „NBA2K19“ žaidėjų reitinge aukštas vietas tarp Europoje rungtyniaujančių krepšininkų užėmė Mindaugas Kuzminskas ir Kauno „Žalgirio“ naujokas Nate’as Woltersas, kurie priskirti prie laisvųjų agentų.

Nate Wolters

Nate  Wolters
Komanda: Kauno Žalgiris
Pozicija: PG
Amžius: 27
Ūgis: 193 cm
Svoris: 86 kg
Gimimo vieta: Minesota, JAV

Milano „AX Armani Echange“ puolėjas iš Lietuvos Kuzminskas gavo 73 reitingą. Žaidime pabrėžiama, kad lietuvis žaidžia sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje.

Iš Europoje žaidžiančių krepšininkų už Kuzminską geresnį reitingą turi vienintelis Joffrey Lauvergne (75), kuris papildė Stambulo „Fenerbahče“.

Tuo metu žalgiriečiui Woltersui skirtas 71 reitingas. Išskiriamas krepšininko kamuolio valdymas, rezultatyvūs perdavimai ir metimai iš dvitaškio zonos.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.