Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Artėjant NBA sezonui, Los Andželo „Lakers“ legenda Kobe Bryantas įsitikinęs, jog Rajono Rondo atvykimas bus itin naudingas antruosius metus lygoje pradėsiančiam Lonzo Ballui.

„Rondo – žaidimo specialistas. Tai, kaip jis analizuoja žaidimą, manau, bus itin naudinga Lonzo. Rondo valandų valandas žiūrės rungtynių ištraukas bei nagrinės jas ir išrinks smulkiausias detales. Tai išvysti Lonzo bus itin svarbu“, – teigė Bryantas.

„Rondo palengvina žaidimą, skaito įvykius aikštelėje prieš jiems įvykstant ir gali labai gerai manipuliuoti varžovų gynybą. Gindamasis jis taip pat visada būna prilipęs prie savo varžovo, taigi manau, jog tai – puiku“, – dėstė Kobe.

Kiek anksčiau pats Rondo buvo išreiškęs norą kaip įmanoma geriau padėti savo jaunajam kolegai.

„Laukiu, kada galėsiu suteikti jam naudingų pamokų. Taip pat nesu iš tų veteranų, kuriems nerūpi jaunesnių žaidėjų nuomonė. Taigi, jeigu jis turės naudingų patarimų, būtinai stengsiuosi iš to mokytis ir pats. Dirbsiu su puikiu vyruku ir manau, jog mūsų duetas bus puikus“, – šiltai apie būsimą komandos draugą atsiliepė Rondo.

Komentarai:
mirka3
galės vienas iš kito pasimokyt metimo technikos.
2018-09-14
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.