Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Auškelis
Nuotr. Fotodiena.lt/J.Auškelis

Vilniaus „Rytas“ iškovojo šeštąją pergalę iš septynių ir baigė pasiruošimą naujam sezonui. Vilniečiai 89:75 (21:15, 19:19, 21:23, 28:18) įveikė Krasnojarsko „Jenisey“ iš Rusijos.

Pirmame kėlinyje vilniečius į priekį vedė starto penkete rungtynes pradėjęs Mindaugas Girdžiūnas. Gynėjas pelnė 8 taškus per pirmąsias savo 7 žaidimo minutes ir tai leido „Rytui“ pirmauti 21:15 po pirmojo kėlinio.

Antrajame Girdžiūnas ir toliau demonstravo puikų žaidimą, o vilniečiai su varžovais žaidė taškas į tašką. Jau po dviejų kėlinių gynėjas buvo surinkęs 14 taškų ir atlikęs 3 rezultatyvius perdavimus, o „Rytas“ buvo priekyje – 40:34. 

Komandoms sugrįžus po pertraukos aikštėje ir toliau vyko apylygė kova, o „Rytui“ iniciatyvą į savo rankas pavyko perimti tik ketvirtojo kėlinio viduryje. Amerikiečiai D.J.Seeley ir Suttonas pelnė keletą labai svarbių taškų ir skirtumas išaugo iki 15 taškų. Likusį laiką vilniečiams pavyko išsaugoti persvarą bei nugalėti.  

„Rytas“: Mindaugas Girdžiūnas 18 (4 rez. perd.), D.J. Seeley 14, Dominique'as Suttonas 13 (6 atk. kam.), Evaldas Kairys 12 (6 atk. kam.), Mattas Farrellas 9 (3 rez. perd.), Arnas Butkevičius 7.

„Jenisej“: Tyleris Stone'as 16, Alexas Youngas 15, D'Angelo Harrisonas 12, Aleksandras Lavnikovas 9.

Pasiruošimą naujam sezonui baigęs Vilniaus „Rytas“ šį sekmadienį pradeda savo „Betsafe-LKL“ sezoną. Varžovas – Utenos „Juventus“.

Komentarai:
O FOTO GERA IDETA '' KIAULESNUKIS ''
2018-09-20
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.