Nuotr.: V.Mikaitis
Nuotr. V.Mikaitis
  • Donatas Sabeckis – vienas iš dešimties Eurolygos žaidėjų, iš kurio tikimasi didelio proveržio

  • Sabeckį treniruojančio Šarūno Jasikevičiaus galimybėmis ugdyti krepšininkus nė kiek neabejojama

  • Į dešimtuką įtraukti „Žalgiryje“ žaidę Dee Bostas ir Brockas Motumas bei latviai Janis Timma ir Janis Strelnieks

Vasaros turgų persikėlimu iš „Šiaulių“ į Kauno „Žalgirį“ sudrebinęs Donatas Sabeckis artėjantį sezoną savo žaidimą gali pakelti į dar aukštesnį lygį. Tokią nuomonę išreiškė Eurolygos informacinis partneris „Eurohoops.net“, 25-erių gynėjo pavardę įtraukęs tarp dešimties didžiausią šuolį atlikti galinčių Eurolygos krepšininkų.

„Sabeckis gali būti nežinomas plačiajai auditorijai ir aiškiai suvokiama dėl ko – pastaraisiais metais jis rungtyniavo Šiauliuose. Iš kitos pusės, jis Lietuvos krepšinio lygoje geriausiai dalijo rezultatyvius perdavimus, per susitikimą fiksuodamas 6,9 perdavimo vidurkį, taip pat pelnydamas po 9,9 taško ir atkovodamas po 3,8 kamuolio.

Donato konkurenciniai aspektai kartu su fiksuota statistika privertė „Žalgirį“ atkreipti dėmesį į jį. Stebėsime, kaip Sabeckiui pavyks adaptuotis Šarūno Jasikevičiaus schemose.

Šaras pastaraisiais metais įrodė žinantis, kaip ugdyti krepšininkus, tad Sabeckis turėtų jaustis labai laimingas būdamas Kaune. Jo žaidimo evoliuciją lems, kaip jis pasinaudos gautu žaidimo laiku ir jam suteiktomis galimybėmis“, – rašoma apie debiuto Eurolygoje laukiantį Sabeckį.

Tarp likusių krepšininkų – buvę žalgiriečiai Dee Bostas (Maskvos srities „Chimki) ir Brockas Motumas (Stambulo „Anadolu Efes“), latviai Janis Strelnieks ir Janis Timma (abu Pirėjo „Olympiakos“), taip pat Edwinas Jacksonas (Podgoricos „Budučnost“), Facundo Campazzo (Madrido „Real“), Ioannis Papapetrou (Atėnų „Panathinaikos“), Luca Vildoza (Vitorijos „Baskonia“) ir Ray McCallumas (Stambulo „Daruššafaka“).

Komentarai:
Sabeckis-Birutis
Jeigu išleidinės į aikštę kartu Biručiu, viskas bus gerai. Ir su galva per tą laiką apsipras :))
2018-09-21
+1
Atsakyti
jei jis bent 10min sugebes be kliurku atzaist galima sakyt kad pasiteisines zaidejas.potencialo jam pakanka,svarbu su galva susitvarkyt
2018-09-20
-5
Atsakyti
jd man
uz krameri geresnis
2018-09-20
+5
Atsakyti
Tai bus vienas labiausiai nuvilusiu Žalgirio naujokų

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-09-20
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.