Atleidę trenerį Scottą Skilesą, Čikagos „Bulis“ vadovai iki sezono pabaigos vyriausiuoju treneriu patvirtino Jimą Boylaną.

Boylanas ketverius metus dirbo Skileso asistentu Čikagoje, o prieš tai 14 metų dirbo lygoje, tačiau nė karto anksčiau neužėmė vyriausiojo trenerio posto.

„Jimas įrodė savo vertę dirbdamas vyriausiojo trenerio asistentu ir turi savo idėjų, kaip komanda turi žaisti, kad rastų kelius į pergalę“, – išplatintame pranešime sakė „Bulls“ generalinis vadybininkas Johnas Paxsonas.

„Bulls“, praėjusį sezoną pasiekę Rytų konferencijos pusfinalį, šiemet iškovojo vos 9 pergales per 26 rungtynes ir Rytų konferencijos dugne. Tai paskatino klubo vadovus atleisti Skilesą.

Komentarai:
kašistas
gal tai ir pasiteisins
2007-12-28
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.