Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

NBA J.R. Smithą ketino bausti už kiekvieną mačą, kuriame jis bus neprisidengęs savo naujosios tatuiruotės su prekės ženklu, tačiau Klivlando „Cavaliers“ gynėjas sutiko ją slėpti rungtynių metu.

„Jūs laimėjote“, – tokią oficialią žinutę Smithas išsiuntė NBA lygai.

„Nemokėsiu jiems pinigų, kurie gali atitekti mano vaikams. Domėjausi savo teisėmis, bet žaidėjų asociacija pasakė, kad turiu paslėpti tatuiruotę arba mokėti pinigus lygai“, – savo sprendimą aiškino snaiperis.

Įtaraus NBA žvilgsnio Smithas sulaukė ant kojos išsitatuiravęs gatvės stiliaus drabužių ir aksesuarų gamintojo „Supreme“ pavadinimą.

Kūno piešinio rodymą Smithui NBA draudžia remdamasi lygos taisykle, kad krepšininkai negali demonstruoti prekės ženklų nei ant savo kūnų, nei ant plaukų.

„Šioje lygoje yra didesnių problemų nei mano tatuiruotė, – nepasitenkinimo neslėpė gynėjas. – Bet čia jų lyga ir jie gali daryti ką nori.“

Krepšininko tatuiruotė:

Komentarai:
...
Šis kipišas Supreme ir J.R. uždirbo daugiau pinigų, nei kad niekas į tai nebūtų kreipęs dėmesio viso sezono metu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-10-05
+10
Atsakyti
Zalgiris best
Galejo tik Vienna raide

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-10-03
+8
Atsakyti
Šioje lygoje yra didesnių problemų nei mano tatuiruotė, – nepasitenkinimo neslėpė gynėjas.

Taip tokiu, kaip kad puse zaideju isivaizduoja zeme plokscia
2018-10-03
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.