Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Klivlande kilusių peštynių centre atsidūrę J.R. Smithas ir Marcusas Smartas išgirdo Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) vadovų nuosprendį.

Žurnalistas Shamsas Charania skelbia, kad Bostono „Celtics“ gynėjui buvo skirta 25 tūkst. JAV dolerių bauda, tuo metu Klivlando „Cavaliers“ atletas turės sumokėti 15 tūkst. JAV dolerių.

Sumaištis kilo dar pirmajame rungtynių kėlinyje tarp „Cavaliers“ ir „Celtics“, kai po krepšiu besigrūmę Smithas ir Aronas Baynesas susikibo alkūnėmis.

Teisėjams sustabdžius rungtynes, Smithas agresyviai pastūmė Bostono ekipos centrą, bet tuoj pat sulaukė atsako – įsibėgėjęs Smartas iš nugaros atakavo savo varžovą.

Užsidegę krepšininkai iš karto buvo atskirti. Teisėjai Smartui skyrė diskvalifikacinę pražangą, tuo metu Smithas užsidirbo techninę ir paprastą pražangas. Baynesui buvo skirta paprasta pražanga.

„Cavs“ kontrolines rungtynes laimėjo 113:102.

Komentarai:
Baynes gerai issisuko, nors realiai jis nieko ir nedare kai tik teisejai isikiso jis nesisakojo kaip Smith su Smartu. Dar ypac zinant Smith provokacijas Baynes ramiai susitvarde.
2018-10-08
-4
Atsakyti
Antanas
Pratrauke per si.kna ir bauda gavo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-10-08
-4
Atsakyti
ADEKVATUS
o tai baynsuj nieko? CIA TIPO NORMALEI???
2018-10-08
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.