Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix
  • „76ers“ krepšininko Mike'o Muscala tėtis Bobas buvo pričiuptas rašant rasistinio turinio žinutes „Twitter“ tinkle

  • Muscala rašė, jog ego yra Afrikos amerikiečių psichinė liga

  • Tiek klubas, tiek pats krepšininkus išleido oficialius pranešimus, kuriuose buvo atsiprašyta už tokį elgesį

Filadelfijos „76ers“ ekipa dar kartą susidūrė su problemomis socialinėje platformoje „Twitter“, kuomet išaiškėjo, jog klubo žaidėjo Mike‘o Muscala tėtis Bobas Muscala parašė rasistinio turinio žinutę.

„Butlerio elgesys nėra kova. Tai jo paties ego, kuris yra Afrikos amerikiečių psichinė liga. Ar „Timberwolves“ gali apeiti Čikagos savanaudiškumo, mafijos ir gaujų žudynių ligas bei vėl tapti Minesotos „Timberwolves“, – jau ištrintoje „Twitter“ paskyroje rašė krepšininko tėvas Bobas Muscala.

Pats Muscala yra kilęs iš Minesotos, dėl ko veikiausiai ir buvo parašyta tokio turinio žinutė, mat šiuo metu „Timberwolves“ išgyvena vidinę krizę, o Jimmy Butleris nuolat yra siejamas su išvykimu į kitą ekipą.

„Sužinojau, kad kiek anksčiau Mike‘o Muscala tėtis Bobas išplatino netinkamas ir įžeidžiančias žinutes socialinėje erdvėje. Šie žodžiai nėra priimtini ir jokiu būdu neatspindi mūsų organizacijos įsitikinimų“, – teigė naujasis „76ers“ generalinis vadybininkas Eltonas Brandas.

„Visų pirma norėčiau atsiprašyti savo tėčio dėl įžeidžiančių komentarų. Jo pasisakymai nebuvo tinkami ir neatspindi manęs kaip žmogaus. Taip pat norėčiau atsiprašyti už sukeltus nemalonumus kolegoms iš „76ers“ ir NBA“, – teigė pats krepšininkas.

Kiek anksčiau naudojant netikras „Twitter“ paskyras buvo pričiuptas ir buvęs „76ers“ generalinis vadybininkas Brianas Colangelo, kuris viešai peikė savo krepšininkus ir dalinosi slapta informacija.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.