Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Fynikso „Suns“ komanda švenčia – klubas prisiviliojo Jamalą Crawfordą. NBA žurnalistas Shamsas Charania praneša, kad abi pusės pasiekė susitarimą dėl veterano minimumo vertės metų kontrakto.

„Crawfordas yra tas vaikinas, kokio mes ieškome, – pateikus pasiūlymą teigė „Suns“ viceprezidentas Jamesas Jonesas. – Aš pažįstu jį asmeniškai ir žinau, kad jis yra ne tik geras žaidėjas, bet ir puikus žmogus. Tiesa, jis yra vienas iš daugelio krepšininkų, kuriuo mes domimės.“

38-erių veteranui tai bus aštuntoji nuo 2000 metų trunkančios karjeros stotelė. Prieš tai jis atstovavo Čikagos „Bulls“, Niujorko „Knicks“, „Golden State Warriors“, Atlantos „Hawks“, Portlando „Trail Blazers“, Los Andželo „Clippers“ ir Minesotos „Timberwolves“.

Pastarosios gretose Crawfordas 2017-2018 m. sezone sužaidė 85 rungtynes, per kurias vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 20 minučių, pelnydavo po 10,4 taško, atlikdavo po 2,3 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 1,3 kamuolio.

2010, 2014 ir 2016 m. Crawfordas buvo pripažintas geriausiu NBA šeštuoju žaidėju.

Komentarai:
ccc
veterano? jam daugiau siulyt negali ar whatttt
2018-10-16
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.