Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Bostono „Celtics“ ir Los Andželo „Lakers“ klubai yra vieni iš tų, kurie turi turtingas istorijas ir kadaise intrigavusias tarpusavio kovas.

NBA lygoje nėra buvę daug žaidėjų, kurie būtų gynę tiek vienos, tiek ir kitos garbę – tokių būta 33. Vienas iš jų dabar yra Rajonas Rondo.

32-ejų metų atakų organizatorius kadaise „keltų“ gretose yra praleidęs aštuonerius metus, o 2008-aisiais tapo NBA čempionu. Vėliau Rondo keliavo per Dalasą, Sakramentą, Čikagą ir Naująjį Orleaną, niekur neužsilikdamas ilgiau nei sezoną.

Dabar Rondo atvyko į Los Andželą, kur sieks NBA lygoje unikalaus tikslo.

„Trokštu dar vieno žiedo. Tai paprasta – noriu tapti pirmuoju krepšininku, laimėjusiu NBA su dviem turtingiausias istorijas turinčiomis komandomis, kokias krepšinis tik yra matęs. Taigi vieną žiedą gavau Bostone, dabar labai norėčiau tą patį padaryti ir su „Lakers“, – pasakojo Rondo.

1952-1964 metais rungtyniavęs Clyde'as Lovellette'as panašų pasiekimą jau yra užfiksavęs. 2016-aisiais Anapilin iškeliavusi NBA legenda po titulą yra laimėjusi ir su „Celtics“, ir su „Lakers“, tačiau pastaroji komanda tuomet dar žaidė Mineapolyje, todėl Rondo visgi būtų pirmasis laimėjęs su Bostono ir Los Andželo klubais.

Rondo su „Lakers“ vasarą pasirašė vienų metų kontraktą.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.