Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

NBA pirmenybėse šį sezoną rungtyniaus 108 žaidėjai, kurie yra ne JAV piliečiai, o visi jie yra atvykę iš 42 pasaulio šalių.

Luka Doncic

Luka  Doncic
Komanda: Dallas Mavericks
Pozicija: SG
Amžius: 19
Ūgis: 201 cm
Svoris: 99 kg
Gimimo vieta: Slovėnija

Skelbiama, kad daugiausiai legionierių šio sezono starte turės Dalaso „Mavericks“ – 7. Tarp jų bus ir 3-iasis NBA naujokų biržos šaukimas slovėnas Luka Dončičius.

Jutos „Jazz“ ir Los Andželo „Clippers“ turės po šešis užsieniečius. Bostono „Celtics“, Niujorko „Knicks“, San Antonijaus „Spurs“, Oklahomos „Thunder“ ir Filadelfijos „76ers“ registravo po penkis legionierius.

Vienam europiečiui šis sezonas bus ypatingas. Dalaso klubo ir NBA legenda Dirkas Nowitzki pradės 21-ąjį savo karjeros sezoną ir pagerins Kobe Bryanto rekordą bei taps ilgiausiai vienam klubui kada nors atstovavusiu krepšininku.

Komentarai:
Anonimas
Dirkas tai mavs legenda, ilgai dar apie ji rasys visa sezona ir po jo..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-10-18
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.