Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Kevinas Garnettas, tikra Minesotos „Timberwolves“ legenda, sukritikavo savo pirmąją komandą dėl kalbų apie Jimmy Butlerio mainus.

Pastarasis jau beveik prieš mėnesį pareikalavo mainų, o šiems neįvykus, praleido visas ikisezonines rungtynes. Tiesa, krepšininkas ruošėsi individualiai ir planuoja žaisti pirmąsias sezono rungtynes su San Antonijaus „Spurs“ ekipa.

Garnettas netruko išdėstyti savo poziciją. Jo manymu, abi pusės mąsto nerealiai ir sunku patikėti, kad po to tokio skandalo mainai bus naudingi tiek klubui, tiek žaidėjui.

Puolėjas, NBA laimėjęs su kitu, Bostono „Celtics“, klubu, išsakė nuomonę ir dėl „Timberwolves“ savininko Gleno Tayloro veiksmų. Esą Tayloras nieko nesuprantąs apie krepšinį: „Butleris derasi su Glenu Tayloru, kuris nieko nesupranta apie krepšinį.“

Jimmy Butlerio ir Minesotos situacija pastaruoju metu susilaukia vis didesnio susidomėjimo. Krepšininko neišmainymas, nesutarimai komandoje, komandos trenerio Tomo Thibodeau kišimasis – tai tik dar daugiau paskatų artimiausiu laiku sulaukti kitų žmonių, panašių į Garnettą, komentarų.

29-erių metų 201 cm ūgio Butleris praėjusį sezoną buvo vienas geriausių „Timberwolves“ krepšininkų. Jis vidutiniškai pelnydavo po 21,7 taško, atkovodavo po 5,4 kamuolio ir atlikdavo po 4,8 rezultatyvaus perdavimo.

Puolėjas į Minesotos „Timberwolves“ ekipą atvyko 2017 metais. Prieš tai jis šešerius metus rungtyniavo Čikagos „Bulls“, kurį jį 2011 metais NBA naujokų biržoje pasirinko 30 šaukimu.

„Timberwolves“ pirmajame sezono mače San Antonijuje į kovą stos naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, 3.30 val. Lietuvos laiku.

Komentarai:
...
o savininkas turi suprasti apie krepšinį?
2018-10-17
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.